Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ «Διαζύγιο» στην ιστιοπλοΐα

«Διαζύγιο» στην ιστιοπλοΐα

Παράλληλες θα είναι οι ρότες του προπονητή Νίκου Δρούγκα και των πρωταθλητριών Ευρώπης στα 470, Αφροδίτη Ζέγκερς και Αναλούς Βαν Βέιν, από την Ολλανδία. Η συνεργασία ολοκληρώθηκε καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία της Ολλανδίας θέλησε οι αθλήτριές της να αλλάξουν προπονητή.
Ο Νίκος Δρούγκας, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προπονητές για τις κατηγορίες 420 και 470, συνεργαζόταν με το ολλανδικό πλήρωμα τον τελευταίο χρόνο και, μαζί με τις, όπως τις αποκαλούσε, «ξανθούλες», είχαν κατακτήσει την πρωτιά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 460, πρωτιές στα παγκόσμια κύπελλα του Ιέρ και Μαϊάμι, πρωτιά στο κύπελλο «Πριγκίπισσα Σοφία», δεύτερη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο του Σανταντέρ και 4η θέση στο παγκόσμιο που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αφροδίτη Ζέγκερς είναι Ελληνίδα και ως πιτσιρίκα είχε πρωταγωνιστήσει σε όλες τις πανελλήνιες διοργανώσεις με το όνομα Αφροδίτη Κυρανάκου,
Σε ότι αφορά τον Νίκο Δρούγκα αυτές τις ημέρες (9-15/10) θα βρίσκεται στη λίμνη της Γκάρντα για προπόνηση με τους αθλητές των 420 της Ελβετίας. Παράλληλα, ετοιμάζει ένα βίντεο για τη διεθνή κλάση των 420 «Πώς να προετοιμάσεις το σκάφος σου», ενώ από τις 22 έως τις 26 Νοεμβρίου θα διδάσκει σε προπονητικό καμπ για 420, στο Μαϊάμι.