Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Καμμένου: “Βρισκόμαστε σ΄ένα βαρύ στάδιο προετοιμασίας”

Καμμένου: “Βρισκόμαστε σ΄ένα βαρύ στάδιο προετοιμασίας”

Η Βουλιαγμένη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας και έφτασε εύκολα στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Η προπονήτρια της ομάδας, Αλεξία Καμμένου, μίλησε στο We Love Sports και ανέφερε ότι οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν καλά σήμερα και ότι ο ΝΟΒ βρίσκεται σε ένα δύσκολο και βαρύ στάδιο προετοιμασίας.

Χαρακτηριστικά σημείωσε για την αναμέτρηση με τη Γλυφάδα: “Ήταν ένα ματς, στο οποίο και οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν καλά. . Βρισκόμαστε σ΄ένα δύσκολο και βαρύ στάδιο προετοιμασίας, αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν δικαιολογίες για την κούραση. Χρειαζόμαστε χρόνο. Δοκιμάσαμε διαφορετικά σχήματα σήμερα και θέλαμε να δώσουμε χρόνο στις νεαρές παίκτριες, οι οποίες πρέπει να δείχνουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Οι μικρές θέλουν δουλειά και το ξέρουν. Είμαι ευχαριστημένη από τον ρυθμό, που έχουν οι μεγάλες παίκτριες της ομάδας. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να είμαστε ακόμη καλύτερες και να αποδίδουμε ακόμα καλύτερα σ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η έμπειρη τεχνικός αναφέρθηκε και στην ήττα της ομάδας της από τον Ολυμπιακό.”Είμαστε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, που είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε καταφέρει να έχουμε μία σταθερότητα απέναντι του. Για να μπορέσουμε, όμως, να νικήσουμε τις “ερυθρόλευκες” πρέπει να μην υπάρχουν κενά διαστήματα στο παιχνίδι και να μην κάνουμε λάθη, γιατί η ομάδα του Πειραιά τα εκμεταλλεύεται. Νομίζω και με την προσαρμογή της άλλης Ολλανδέζας που έχουμε, θα εμφανιστούμε καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές μέχρι το τέλος”, ήταν τα λόγια της προπονήτριας του ΝΟΒ.