Home / ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / Η βραδιά του WELOVESPORTS (pics)

Η βραδιά του WELOVESPORTS (pics)

Είναι από τις βραδιές που αισθάνεσαι περήφανος για αυτό που επέλεξες να κάνεις. Με σεμνότητα, ταπεινότητα, μα πάνω από όλα αγάπη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Το welovesports.gr σάλπαρε και επίσημα χθες το βράδυ με ούριο άνεμο και τις ευχές πολλών φίλων να είναι «καλοτάξιδο».

Λιμάνι μας αποτέλεσαν οι εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), στο Μικρολίμανο. Άνθρωποι του αθλητισμού, Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, παράγοντες, αλλά και καλλιτέχνες και προσωπικότητες της κοινωνικής ζωής έδωσαν το «παρών» σε μια εκδήλωση με έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα. Μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Ανδρόγεω Σαμψάκη, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη, έχοντας στο προσκεφάλι του την οικογένεια του και νοερά όλους μας.

Μεγάλη τιμή αποτέλεσε η παρουσία στην εκδήλωση του πατέρα του Ανδρόγεω, Γιάννη Σαμψάκη. Με ιδιαίτερη ευαισθησία περιέγραψε τον τιτάνιο αγώνα που δίνει ο γιός του και ζήτησε την ενεργό συμπαράσταση και βοήθεια της Πολιτείας και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας προκειμένου ο πρωταθλητής των καταδύσεων να μεταβεί σε ειδικό κέντρο στο εξωτερικό για την αποκατάσταση της υγείας του. Το welovesports.gr για το σκοπό αυτό διοργάνωσε λαχειοφόρο με πολλά και σημαντικά δώρα και όλα τα έσοδα δόθηκαν στην οικογένεια του Ανδρόγεω, ως μια ελάχιστη συμβολή στην προσπάθεια που καταβάλει.

Παράλληλα, ο Οίκος Υψηλής Ραπτικής Τρανούλη με πρωταγωνιστές Έλληνες Ολυμπιονίκες, ντυμένους κατάλληλα, παρουσίασε το κίνημα TAKE ME HOME, με το αίτημα της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Μας έκαναν τη τιμή και παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη με τα μέλη του δ.σ. Εύη Μωραιτίδου, Βούλα Ζυγούρη, τα μέλη της ΕΟΕ Μιχάλης Φυσεντζίδης, ο Γιώργος Λενός, η Ξένια Αργειτάκη, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Σωτήρης Τριανταφύλλου, η υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Ντόρα Πάλλη, οι Ολυμπιονίκες Στέλιος Μυγιάκης, Σοφία Μπεκατώρου, Σπύρος Γιαννιώτης, Βαλέριος Λεωνίδης, Δημήτρης Μούγιος, Κατερίνα Θάνου, Παύλος ΚαγιαλήςΚλέλια Πανταζή, Άννυ Πανταζή, Έφη ΠαππάΜορφούλα Ντώνα, Κώστας Φιλιππίδης, Σωτήρης Τράκας, πολλοί παλαιοί πρωταθλητές, όπως οι Γιάννης ΓαρύφαλλοςΜαρία Χριστοφορίδου, Άννα Στρούμπου, Σταυρούλα Σαμαρά, Κατερίνα Σαραντοπούλου, αλλά και νέοι, όπως Μαρία Μπόζη, Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, Κατερίνα Δίβαρη, Νίκος Ηλιόπουλος, μέλη της εθνικής ομάδας πόλο κ.α.  

Ευχαριστούμε θερμότατα τον πρόεδρο του ΠΟΙΑΘ, Ιωάννη Μαραγκουδάκη για τη πολύτιμη βοήθεια του στη επιτυχία της εκδήλωσης μας.

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, Ιωάννης Μαραγκουδάκης, μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη.

 

Οι συντελεστές της βραδιάς με την Ολυμπιονίκη Μορφούλα Ντώνα

Φωτογραφίες: Κώστας Πρόφης

error: Content is protected !!