Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ ‘Ανετα ο ΝΟΒ νίκησε 11-5 τον Απόλλωνα

‘Ανετα ο ΝΟΒ νίκησε 11-5 τον Απόλλωνα

Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης κέρδισε εύκολα τον Απόλλωνα Σμύρνης με 11-5 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Ο ΝΟΒ έπαιξε “όσο χρειάστηκε” και συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 Ανδρών.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν ισορροπημένο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει και ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2. Στη συνέχεια ο ΝΟΒ ανέβασε την απόδοση του και με επί μέρους σκορ 3-1 πήρε τα ηνία του σκορ (5-3). Με το ίδιο επί μέρους σκορ και στο τρίτο και στο τέταρτο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη ανέβασε τον δείκτη του σκορ και τελικώς επικράτησε με 11-5.

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 1-3, 1-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κατρουτζανάκης); Γρηγοριάδης, Λ. Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 3, Τροβάς, Γ. Παπαδόπουλος, Λέκιτς 1, Παπάκος, Δ. Δερμιτζάκης 1, Χρ. Δερμιτζάκης, Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καλούσης, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 2, Πίοβαν, Δήμου, Λουπάκης.