Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Έτοιμη η Νικολαΐδου για το Πανελλήνιο

Έτοιμη η Νικολαΐδου για το Πανελλήνιο

Έτοιμη να πάρει μέρος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς είναι η Κατερίνα Νικολαΐδου. Η πρωταθλήτρια της κωπηλασίας ξεπέρασε το πρόβλημα με τον αχίλλειο τένοντα και τώρα είναι έτοιμη να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα αρχίσει αύριο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

“Ευτυχώς όλα πήγαν καλά με την αποκατάστασή μου. Βέβαια, δε μπορώ να πω ότι έχω επανέλθει 100%, αλλά είμαι κοντά στη φυσιολογική μου κατάσταση. Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά, καθώς για εμάς το πανελλήνιο αποτελεί τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος πάνω από όλα υγεία και, φυσικά, καλές επιτυχίες”, δήλωσε η Κατερίνα Νικολαΐδου στο welovesports. Η κορυφαία εν ενεργεία αθλήτρια της κωπηλασίας θα αγωνιστεί αυτή τη χρονιά στο μονό σκιφ.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 428 αθλητών από 26 σωματεία όλης της Ελλάδας που στελεχώνουν 307 πληρώματα. Πρόκειται για την Α΄Φάση του 84ου πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας και αφορά στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων Ανδρών – Γυναικών κάτω των 23 ετών , Ανδρών – Γυναικών και Ανδρών – Γυναικών Ελαφρών βαρών.

Το πρόγραμμα της αυριανής, πρώτης ημέρας, περιλαμβάνει συνολικά 51 προκριματικές σειρές σε όλες τις κατηγορίες με την πρώτη να ξεκινάει στις 08:00 και την τελευταία στις 13:50. Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί και οι ημιτελικοί ενώ το σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος του πρωταθλήματος με τους τελικούς στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων και κάτω των 23 το Σάββατο και αυτούς των Ανδρών – Γυναικών και ελ. βαρών να διεξάγονται την Κυριακή.

Η είσοδος για το κοινό και τις τέσσερις μέρες του πρωταθλήματος θα είναι ελεύθερη.