Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Γιορτή της κωπηλασίας το πανελλήνιο

Γιορτή της κωπηλασίας το πανελλήνιο

Μία αθλητική γιορτή άρχισε σήμερα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θα ολοκληρωθεί τη Κυριακή (15/4). Πρόκειται για την Α΄Φάση του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας, στην οποία παίρνουν μέρος περισσότεροι από 400 κωπηλάτες, ανάμεσα στους οποίους και αθλητές που έχουν δοξάσει τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, οι οποίοι ήταν και πρωταγωνιστές.

Στον πρώτο της αγώνα, στο μονό σκιφ των γυναικών, η Κατερίνα Νικολαΐδου ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στους προκριματικούς με τον καλύτερο χρόνο (8.39.17) και με διαφορά από τις συναθλήτριές της, το ίδιο και ο Σπύρος Γιάνναρος στο σκιφ (7.54.04), στην τετράκωπο άνευ πρωταγωνίστησε ο ΙΟΘ (6.59.95) και στο διπλό σκιφ οι Τσαμοπούλου – Τσίντζου (8.18.40).

Όλα τα αποτελέσματα εδώ:  http://kopilasia.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B9/ta-apotelesmata-tis-protein-meras-toy-84ou-protathlimatos/

Σήμερα διεξήχθησαν 51 προκριματικές σειρές και αύριο θα πραγματοποιηθούν οι 35 επαναληπτικές και ημιτελικές κούρσες που έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 8 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν λίγο μετά 12:30 το μεσημέρι. Για το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί οι τελικοί στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων και νέων ανδρών – γυναικών ενώ την Κυριακή η αυλαία του πρωταθλήματος θα πέσει με τους τελικούς των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ ελ. Βαρών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.