Αρχική ΒΟΛΕΪ Για τους φυλακισμένους αξιωματικούς στην Τουρκία το Κύπελλο

Για τους φυλακισμένους αξιωματικούς στην Τουρκία το Κύπελλο

Ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος αφιέρωσε την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ στους δύο Έλληνες αξιωματικούς που είναι φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη εδώ και δύο μήνες.

Αναλυτικά είπε

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήμουν παρών, σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ΟΣΦΠ και πολύ υπερήφανος που σηκώσαμε εδώ στην Τουρκία, τη σημαία με το δαφνοστεφανωμένο μαζί με την Ελληνική, ειδικά μάλιστα αυτή τη χρονική περίοδο. Ελπίζω την ίδια περηφάνια σήμερα, να ένοιωσαν όλοι οι Έλληνες, ανεξάρτητα συλλογικών προτιμήσεων.

Θέλω να αφιερώσω το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, στο φίλο και συνοδοιπόρο μου Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, στον Ενιαίο Ολυμπιακό (ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη), στα δεκάδες χιλιάδες μέλη και φιλάθλους μας, που μας εμπιστεύονται να διαχειριστούμε τις ετήσιες συνδρομές τους και σε όλους τους υπόλοιπους Ολυμπιακούς, που τους θέλουμε και αυτούς δίπλα μας.

Θέλω όμως να το αφιερώσω και στους δύο Έλληνες αξιωματικούς, που είναι φυλακισμένοι εδώ στην Τουρκία. Εύχομαι να έμαθαν για τη νίκη μας και να πήραν δύναμη και κουράγιο από αυτή».