Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Πρώτη η καταπληκτική Σκάρκου (vid)

Πρώτη η καταπληκτική Σκάρκου (vid)

Η καταπληκτική Γλυκερία Σκάρκου που θαυμάσαμε πριν λίγες εβδομάδες στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, έκανε πάλι το θαύμα της.

Αυτή τη φορά συμμετείχε στον νυχτερινό αγώνα δρόμου που έγινε χθες στη Λαμία (Lamia Night Run) και κατέκτησε την πρώτη θέση, κερδίζοντας για μια ακόμα φορά απλόχερο το χειροκρότημα των πολλών κατοίκων και επισκεπτών που βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον όμορφο αυτό αγώνα.  

Δεύτερη τερμάτισε η Αναστασία Θωμαίδου που έγραψε στη σελίδα της στο facebook:”Lamia night run!! 2η θέση πίσω από τη καταπληκτική και ασυναγώνιστη Γλυκερία Σκάρκου!!!!!!! Μια καταπληκτική διοργάνωση!!!συγχαρητήρια στους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με όλο αυτό!!και του χρόνου!!!!”.Η Σκάρκου, μόλις 12 ετών,  είναι αθλήτρια του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου και γυμνάζεται με τον Παναγιώτη Χαραμή.

Στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τον περασμένο Μάρτιο αν και οριακά κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της , αφού δικαίωμα συμμετοχής είχαν αθλητές που είχαν γεννηθεί μέχρι το 2006, έκανε την έκπληξη και τερμάτισε 3η στα 5 χιλιόμετρα. Ας θυμηθούμε τί έγινε τότε και τί δήλωσε στην ΕΡΤ: