Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Καλές επιδόσεις στα «Βενιζέλεια»

Καλές επιδόσεις στα «Βενιζέλεια»

Οι 17οι Βενιζέλειοι αγώνες κολύμβησης ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου, στο κολυμβητήριο Χανίων.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές, από 21 σωματεία της Ελλάδας, δύο από την Κύπρο και ένα από την Γαλλία, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλές για την εποχή επιδόσεις, με τον Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη να χάνει το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για μόλις 30 δέκατα του δευτερολέπτου.

Ο περιφερειακός προπονητής Κρήτης/Δωδεκανήσων Βαγγέλης Παπαδάκις, βρέθηκε στο κολυμβητήριο των Χανίων και μιλώντας στην σελίδα μας, υποστήριξε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό μίτινγκ κολύμβησης, με συμμετοχή πολλών αθλητών όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Τα Βενιζέλεια παλαιότερα, πριν από την διακοπή τους λόγω κρίσης πέντε περίπου χρόνια πριν, αποτελούσαν έναν κορυφαίο θεσμό, με την συμμετοχή της ελίτ των αθλητών τόσο από την χώρα μας όσο και διεθνούς επιπέδου. Πιστεύω πως το μίτινγκ θα ξαναβρεί την αίγλη του, αρχής γενομένης από το φετινό που άφησε μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον. Στο αγωνιστικό μέρος είδαμε πολύ καλές επιδόσεις από αρκετούς κολυμβητές, όπως αυτή του Εγγλεζάκη στα 400μ. ελεύθερο ο οποίος έχασε το όριο συμμετοχής στο Πανευρωπαιϊκό πρωτάθλημα για μόλις 30 δέκατα του δευτερολέπτου. Πολύ καλές επιδόσεις είχε και η Άννα Ντουντουνάκη τόσο στα 100μ. πεταλούδα (59.80) όσο και στα 200μ. πεταλούδα (2.16.82), όπως επίσης και οι Μπολάνος και Παπαστάμος. Θεωρώ πως για την εποχή οι χρόνοι ήταν αρκετά καλοί και οι αθλητές μας άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Photo Credit: koe.org.gr