Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Οι Παππά – Τσαμοπούλου ήταν οι πρωταγωνίστριες

Οι Παππά – Τσαμοπούλου ήταν οι πρωταγωνίστριες

Με τους ιστιοπλόους του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Περαιώς πρωταγωνιστές και καλές καιρικές συνθήκες διεξήχθησαν στην Πάρο τα πανελλήνια πρωταθλήματα 42 για τις κατηγορίες των ανδρών – γυναικών, U 19 και U 17. Στη διοργάνωση πήραν μέρος 35  πληρώματα. Οι αγώνες διήρκεσαν τέσσερις ημέρες.

Στις γυναίκες, στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκαν η Μελίνα Παππά και η Μαρία Τσαμόπουλου του Ιστιοπλοϊκού Όμιλο Πειραιώς, οι οποίες πρωταγωνίστησαν σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική διοργάνωση. Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν η Χριστίνα Μαζαράκη και Χρύσα Μαρίνου από τον Ναυτικό Όμιλο Τζιτζιφιών – Καλλιθέας και στην τρίτη πλασαρίστηκαν η Αριάδνη Σπανάκη και η Μυρτώ Παπαδοπούλου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς.
Στους άνδρες πρώτοι τερμάτισαν ο Πάτροκλος Μανδηλαράς και ο Βησαρίων Παππάς του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκαν ο Τέλης Αθανασόπουλος με τον Δημήτρη Τασσιό του Ναυτικού Ομίλου Τζιτζιφιών-Καλλιθέας και στην τρίτη θέση ο Νίκος Καραγιαννίδης του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος με τον Αλέξανδρο Παπαϊωάννου του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου.