Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Έχουμε και εμείς λόγο στο ΟΑΚΑ”

“Έχουμε και εμείς λόγο στο ΟΑΚΑ”

“Η εγκατάσταση του τένις στο ΟΑΚΑ είναι η μοναδική με κερδοφορία. Μη λησμονούμε όμως ότι κατασκευάστηκε πριν 15 χρόνια και έχει ανάγκη συντήρησης. Ακούμε για τα σχέδια που γίνονται για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ. Έχουμε όμως και εμείς λόγο” τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις, Σπύρος Ζανιάς στο περιθώριο της συνέντευξης με αφορμή τους αγώνες για το FedCup.

Και πρόσθεσε: “Σεβόμαστε και την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Για να μετατραπεί η εγκατάσταση έχουμε συνεννοηθεί να μην καταστραφεί το τένις. Αν συμβεί η μετατροπή, να είναι ανοιγόμενη η οροφή. Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε αυτά που θέλουμε αν και βιώνουμε την οικονομική κρίση και ο αθλητισμός είναι το επιδόρπιο και όχι η βασική τροφή”.

Ο κ.Ζανιάς τόνισε ότι η Ομοσπονδία μετράει 350 σωματεία και 170.000 αθλητές εκ των οποίων Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκονται σε “τοπ” επίπεδο: “το 2016 βραβευτήκαμε ως η ομοσπονδία με την πλέον ραγδαία ανάπτυξη” είπε με περηφάνια. Αποκάλυψε πως η Σάκκαρη “μοίρασε” σε συναθλητές της τα χρήματα της Ολυμπιακής προετοιμασίας. Και δεν έκρυψε πως “είναι πολύ πιθανό στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020 να έχουμε τρεις συμμετοχές με Σάκκαρη, Τσιτσιπά και τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αν βεβαίως συνεχίσει την ανοδική της πορεία.  Μεγάλος στόχος; “η φιλοξενία ενός μεγάλου τουρνουά. Δεν μπορούμε όμως να το κάνουμε μόνοι μας, χρειαζόμαστε να έχουμε δίπλα μας την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αμαρουσίου λόγω ΟΑΚΑ”, ολοκλήρωσε.