Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Μία… περίεργη ιστορία με Αϊδινιώτη

Μία… περίεργη ιστορία με Αϊδινιώτη

Μία… περίεργη ιστορία κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στον χώρο της πυγμαχίας. Ο αρχιπροπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, φέρεται ότι ήρθε σε αντιπαράθεση με γονέα αθλητή το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια αγώνων πυγμαχίας. Η ιστορία, όμως, πρέπει να έχει πολύ περισσότερο «βάθος», καθώς πριν βγει το θέμα στη δημοσιότητα είχαν προηγηθεί τηλέφωνα παράγοντα του χώρου σε διάφορα ΜΜΕ, ο οποίος προέτρεπε να γραφτεί το θέμα. 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: Την ημέρα που υποτίθεται ότι έγινε το περιστατικό, παράγοντας, ο οποίος, προς το παρόν τουλάχιστον, έχει στερηθεί από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος για τέσσερα χρόνια τη Φίλαθλο Ιδιότητα, τηλεφώνησε σε γνωστό μας συντάκτη και συνεργάτη της ιστοσελίδας μας και του κατήγγειλε ότι ο κ. Αϊδινιώτης χτύπησε άνθρωπο. Φυσικά, χωρίς διασταύρωση στοιχείων, ρεπορτάζ για εμάς δεν υπάρχει, οπότε δε γράψαμε τίποτα για το θέμα, καθώς γνωρίζαμε και ότι η διοίκηση της Ομοσπονδίας βρίσκεται σε κόντρα με τον Γιάννη Αϊδινιώτη, διότι θεωρούν ότι στέκεται στην πλευρά της αντιπολίτευσης. Τελικά, κάποιες ημέρες μετά, υπήρξε δημοσίευμα γι΄ αυτό το θέμα (λογικά έγιναν και άλλα τηλεφωνήματα) και ο προπονητής απάντησε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟ και, μάλιστα, ο Σύλλογος είναι αποφασισμένος να προστατέψει τον προπονητή του και μέσω της δικαστικής οδού.

«Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται ο Παναθηναϊκός και εγώ προσωπικά από την Ομοσπονδία Πυγμαχίας, συνεχίζεται, αλλά στους αγώνες του Σαββάτου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η σκανδαλώδης ήττα του αθλητή μας Μετάι και η φραστική επίθεση που δέχτηκα από τον πατέρα του Γιάννη Κασιδόκωστα,  που «υποκινείται» από την Ομοσπονδία, έχουν ως σκοπό να πλήξουν το Σύλλογο και εμένα προσωπικά. Ουδέποτε επιτέθηκα στον κ. Κασιδόκωστα και μάρτυρές μου είναι όλοι οι παρευρισκόμενοι που μπήκαν στη μέση για να με ηρεμήσουν και μου συνέστησαν να μη δώσω συνέχεια, όταν ο κ. Κασιδόκωστας έβρισε χυδαία μπροστά σε όλο τον κόσμο, τον Παναθηναϊκό, εμένα και τη σύζυγό μου επειδή του επισήμανα ότι ο γιος του δεν μπορεί να αγωνίζεται με άλλες ομάδες όταν ανήκει ακόμα στον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι ο κ. Κασιδόκωστας έκανε έγγραφη αναφορά μέσω της Ομοσπονδίας τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, αλλά και το γεγονός πως ουδέποτε προσήλθε στα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης προκειμένου να καταγγείλει το οτιδήποτε, μαρτυρά τη στοχευμένη και αήθη επίθεση που δεχόμαστε από την Ομοσπονδία που προσπαθεί με ψευδή δημοσιέυματα να μας βλάψει. Να γνωρίζει και ο κ. Κασιδόκωστας και οι κύριοι της Ομοσπονδίας ότι δεν θα περάσει έτσι αυτό το περιστατικό. Βρίσκομαι 40 χρόνια στην Πυγμαχία και δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα εκτός ρινγκ, το διδασκω άλλωστε στους μικρούς μου αθλητές.  Για αυτά τα ψεύδη, τις  συκοφαντίες,  επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ιδίως  για την ανυπολόγιστη ηθική βλάβη που υφίσταμαι», τόνισε.

Θέση για το θέμα πήρε και ο γενικός γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο., Θεόδωρος Συνοδινός, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις: «Επικοινώνησα και τα μέλη της ομάδας Πυγμαχίας και με ενημέρωσαν σχετικά με το περιστατικό του Σαββάτου. Πρόκειται για κατασκευασμένο γεγονός που σκοπό έχει να βλάψει το Σύλλογό μας. Είμαστε δίπλα στον Γιάννη Αϊδινιώτη και θα κινηθούμε νομικά αν χρειαστεί για να προστατέψουμε τον Παναθηναϊκό από τέτοιες  αήθεις ενέργειες.»

Ο γονέας φέρεται να έχει καταγγείλει το περιστατικό και στη ΓΓΑ.