Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Οι καλύτεροι ιππείς και αμαζόνες στο Μαρκόπουλο

Οι καλύτεροι ιππείς και αμαζόνες στο Μαρκόπουλο

Το τριήμερο 20–22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας ιππασίας, στην υπερπήδηση εμποδίων. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο ολυμπιακό κέντρο ιππασίας στο Μαρκόπουλο και στο ολυμπιακό ιπποδρόμιο με άμμο. Οι συμμετοχές αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι Έλληνες ιππείς και αμαζόνες από όλη την Ελλάδα.

Η διοργάνωση, την πρώτη ημέρα, θα αρχίσει στις 13:00 και περιλαμβάνει τους πρώτους γύρους των κατηγοριών: νεολέκτων Ίππων (4-5 ετών, 6 -7 ετών και τρία αγωνίσματα ελεύθερης συμμετοχής ύψους 1.05μ., 1.15μ. και 1.25-1.30μ ). Την δεύτερη ημέρα ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00. Περιλαμβάνει τον δεύτερο γύρο των κατηγοριών νεολέκτων ίππων, αλλά και τις κατηγορίες παίδωνΔ ύψους 1.15μ, Α ύψους 1.40μ., Αμαζόνων και ΓΒ ύψους 1.25μ. Την τρίτη και τελευταία ημέρα το πρόγραμμα, επίσης, θα αρχίσει στις 10.00 με τέσσερις κατηγορίες  Γ ύψους 1.20μ. , Εφήβων , Β ύψους 1.30μ. νέων ιππέων ύψους 1.35μ. και ενηλίκων ύψους 1.45μ.

Τον τίτλο της αμαζόνας της χρονιάς και του πρωταθλητή στην κατηγορία ενηλίκων, θα κερδίσουν οι αθλητές που θα  συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στους δύο αγώνες πρωταθλήματος και τον τελικό. Αντίθετα στις υπόλοιπες κατηγορίες ( παίδων, εφήβων και νέων ιππέων) οι πρωταθλητές θα αναδειχθούν μόνο στον τελικό αγώνα του Μαΐου.

Ο επόμενος αγώνας Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Μαΐου. Ο τελικό θα διεξαχθεί το τετραήμερο 17- 20 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.