Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Στην Ελλάδα τα «αστέρια» στο τραμπολίνο

Στην Ελλάδα τα «αστέρια» στο τραμπολίνο

Μια μεγάλη γιορτή είχαν στήσει ως υποδοχή, φίλοι, συγγενείς και μέλη της Ελληνικής Γυμναστικής στους αθλητές και στις αθλήτριες που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Η ελληνική ομάδα επέστρεψε με δύο χάλκινα μετάλλια, καθώς η Αναστασία Παπαδημητρίου ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου στο ατομικό των νεανίδων, όπως και το ομαδικό που αποτελείτο από τις Αγγελική Καλπαξή, Αναστασία Παπαδημητρίου, Αντωνία Σακελλαρίδου, Λυδία Τσακαλίδου, ενώ η Λίλα Κασάπογλου πήρε την πρόκριση για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ.

Παρόντες στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, καθώς και η επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ομοσπονδίας, Ελένη Τζαβάρα-Κρανίτη, για να υποδεχθούν τις Εθνικές ομάδες που… εκτοξεύθηκαν στην ευρωπαϊκή ελίτ στη διοργάνωση του Μπακού.

Το αποτέλεσμα της εθνικής του τραμπολίνο μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξαιρετικό καθώς είχε ως απολογισμό δύο χάλκινα μετάλλια, κάτι που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αθλήματος στη χώρα μας.