Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ Yπαίθρια τραπέζια πινγκ πονγκ

Yπαίθρια τραπέζια πινγκ πονγκ

Τα Ιωάννινα είναι, έτσι κι αλλιώς, μία από τις πιο όμορφες πόλεις στη χώρα, αλλά εδώ και λίγες ημέρες απέκτησαν ένα ακόμα …στολίδι: Δύο υπαίθρια τσιμεντένια τραπέζια πινγκ πονγκ! 

Στις αρχές Απριλίου λοιπόν, και ακριβώς πριν από την επέτειο εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο Δήμος Ιωαννιτών παρουσίασε δύο υπαίθρια τραπέζια. Τα τοποθέτησε στην Πλατεία Σεισμοπλήκτων υλοποιώντας τη θαυμάσια ιδέα του Αθλητικού Συλλόγου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, ο οποίος εμφανίζει εδώ και αρκετά χρόνια σημαντική δραστηριότητα στο άθλημα. Σύντομα μάλιστα το σωματείο και ο δήμος θα οργανώσουν από κοινού εορταστική εκδήλωση συνδυάζοντας και τα εγκαίνια των υπαίθριων τραπεζιών και τη καθιερωμένη ημέρα του ολυμπιακού αθλήματος.

Ο Δήμος Ιωαννιτών είναι ο δεύτερος Δήμος στην Ελλάδα, που κατασκεύασε υπαίθρια τραπέζια και τα τοποθέτησε σε πλατεία, ο πρώτος που κατασκεύασε τσιμεντένια και τα τοποθέτησε σε σταθερή βάση. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στον κάθε λάτρη του πινγκ πονγκ να μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση στο αγαπημένο του άθλημα. 

ΦΩΤΟ : από το blog του Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων.