Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Στη διεκδίκηση δυο μεταλλίων

Στη διεκδίκηση δυο μεταλλίων

Διπλή συμμετοχή στα ρεπεσάζ έχει το σημερινό πρόγραμμα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στο ΠΓΔΜ για την ελληνική ομάδα.

Στην κατηγορία των 65κ. της ελευθέρας ο Χριστόφορος Λοϊζίδης επικράτησε με 10-2 του Μπενογκούεφ στον προκριματικό γύρο και προκρίθηκε στους «16». Εκεί αντιμετώπισε τον Τασέφ (ΠΓΔΜ) κι επικράτησε εύκολα με 7-0. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Αμπντουλκαντίροφ και ηττήθηκε με 9-5, ο Ρώσος έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στο πρωταθλητή μας να αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης: Μπουέ (Γαλλία) – Μπορζίν (Μολδαβία).

Στα 110κ. ο Δημήτρης Τουλκερίδης θα αντιμετωπίσει στα ρεπεσάζ τον Καμίτσκη (Βουλγαρία). Ηττήθηκε στους «16» από τον Αμπούεφ, όμως ο Αζέρος προκρίθηκε στον τελικό κι «έστειλε» τον Τουλκερίδη στα ρεπεσάζ.

Στην κατηγορία των 80κ. ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης επικράτησε του Ρουουσίλα (Φινλανδία) με 10-7. Στον επόμενο γύρο ηττήθηκε από τον Ντουρ (Τουρκία) με τεχνική πτώση και αποκλείστηκε

Στα 51κ. ο Γιάννης Μαρτίδης κατέλαβε την 5η θέση καθώς στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο λύγισε από τον ανώτερο Τερζιάν (Ρωσία).

Ο Μαρτίδης χρειάστηκε να κάνει δύο διαδοχικές νίκες στα ρεπεσάζ, για να φτάσει στον μικρό τελικό. Επικράτησε με τεχνική πτώση του Βικτόροφ (Βουλγαρία) και στη συνέχεια νίκησε με 4-3 του Μπούντικα (Πολωνία).