Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Αναβλήθηκε το πειθαρχικό για Καραχάλιου

Αναβλήθηκε το πειθαρχικό για Καραχάλιου

Αναβλήθηκε, προς το παρόν, η συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής που θα εξέταζε το θέμα της Βασιλείας Καραχάλιου. Η συνεδρίαση ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (19.00), αλλά τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει απαρτία. Βέβαια, ευχή όλων των ανθρώπων του χώρου είναι να σταματήσει η δίωξη της πρωταθλήτριάς μας, καθώς, όπως αποκάλυψε το welovesports θα περνούσε πειθαρχικό για κανονισμούς που, σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στερούνται έγκριση νομιμότητας.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, για να έχει ισχύ ένας κανονισμός πρέπει να έχει κατατεθεί στη ΓΓΑ. Και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της Βασιλείας, όπως φαίνεται από το έγγραφο της ΓΓΑ, που έχει στη διάθεσή του το welovesports (φωτογραφία).

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στην κατηγορία των Ράντιαλ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και προετοιμάζεται στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 27 Μαΐου στον Ναυτικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Το έγγραφο από τη ΓΓΑ: