Αρχική ΒΟΛΕΪ Ανανέωσε με Ολυμπιακό η Χίπε

Ανανέωσε με Ολυμπιακό η Χίπε

Η Σάσι Χίπε δεν άφησε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και ανανέωσε τη συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακό έως το 2020.

Η Γερμανίδα είναι από τα βασικά «γρανάζια» των «ερυθρόλευκων» και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που κινήθηκε η διοίκηση της ομάδας για να αποσπάσει την υπογραφή της για νέο συμβόλαιο, δείχνοντας έτσι πως θέλει να κρατήσει μία από τις βασικές παίκτριες που συντέλεσαν στην κατάκτηση τόσο του Τσάλεντζ Καπ, όσο και του πρωταθλήματος της Α1, αλλά και του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή διαγώνια Σάσκια Χίπε. Η Γερμανίδα αθλήτρια που συμμετείχε στην κατάκτηση του ιστορικού treble τη φετινή σεζόν, για την ομάδα μας, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας».

Η διαγώνιος δήλωσε στο osfp.gr μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου της με την ομάδα: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό, δεν αποτελεί μυστικό άλλωστε ότι αγαπάω αυτό το κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς η συμφωνία που κάναμε έχει να κάνει για τα 2 επόμενα χρόνια και αυτό είναι κάτι που μου δίνει σιγουριά και ασφάλεια. Τώρα ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν και ελπίζω να είναι και αυτή επιτυχημένη όσο το δυνατόν περισσότερο! Η θάλασσα και ο ήλιος αποτελούν σίγουρα θετικά στοιχεία για την απόφαση μου να μείνω στην Ελλάδα, αλλά όπως έχω πει και στο παρελθόν αυτό που μετράει πραγματικά για εμένα είναι ότι νιώθω ότι είμαι ένα κομμάτι αυτής της κόκκινης οικογένειας. Όλοι στο κλαμπ, μου το δείχνουν καθημερινά. Υπάρχει πολύ οργάνωση, ενδιαφέρονται για τους αθλητές και προσπαθούν να λύσουν όλα σου τα προβλήματα στην καθημερινότητα, είναι εκπληκτικό. Όσο για τους οπαδούς μας, νοιώθω καθημερινά πολύ υποστήριξη από όλους τους. Εύχομαι για του χρόνου να μας υποστηρίζουν όπως έκαναν και φέτος, ειδικότερα στον ημιτελικό και τον τελικό του CEV Challenge Cup και μακάρι να ζήσουμε ξανά αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα!».