Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ «Ο Τσιτσιπάς είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης»

«Ο Τσιτσιπάς είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, με τον Αργεντινό να κερδίζει την μεταξύ τους μονομαχία και να προκρίνεται στον 3ο γύρο του Μάστερς της Ρώμης.

Ο 29χρονος μετά τη λήξη της αναμέτρησης πήγε στην καθιερωμένη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον 19χρονο πρωταθλητή μας, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν πολύ εντυπωσιακό τενίστα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο «Πύργος»: «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα. Ο Τσιτσιπάς είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης κι έχει πολύ καλές βάσεις και προδιαγραφές για να γίνει πολύ καλύτερος στο μέλλον, του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του. Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμένα, ειδικά για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Ο Τσιτσιπάς παίζει εξαιρετικά στην χωμάτινη επιφάνεια τον τελευταίο καιρό, ήταν ικανός να κερδίσει αρκετά παιχνίδια και σε αυτό το τουρνουά, αλλά ευτυχώς για εμένα, μπόρεσα να εκμεταλλευτώ όλες μου τις ευκαιρίες και να παίξω εξαιρετικά στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης, ώστε να τον κερδίσω στα δυο σετ.

 

Κοιτάζω μπροστά, για να παίξω καλύτερα αύριο. Πρέπει να παίξω ακόμη καλύτερα από ότι σήμερα αν θέλω να κερδίσω τον Νταβίντ(Γκοφάν), γιατί τα παιχνίδια που κάνει είναι εξαιρετικά, παίζει πολύ έξυπνα και του αρέσει να τρέχει. Θα είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη πρόκληση για εμένα».