Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ MotoGP: Alex Rins στη Suzuki μέχρι το 2020

MotoGP: Alex Rins στη Suzuki μέχρι το 2020

Ο Άλεξ Ρίνς θα συνεχίσει να βρίσκεται στα MotoGP, μετά και την ανακοίνωση της Suzuki Ecstar για ανανέωση συνεργασίας με τον Ισπανό αναβάτη για τα επόμενα δυο χρόνια, ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί.

Ο Ρίνς έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι, σε μια χρονιά που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς σε όλη τη διάρκειά της. Φέτος, με μια πολύ πιο ανταγωνιστική GSX-RR στα χέρια του, κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο στη MotoGP στην Αργεντινή. Από την άλλη όμως, αν και έκανε καλές εμφανίσεις, στους άλλους τρεις Αγώνες δεν απέφυγε τα λάθη και τις πτώσεις.

«Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση. Ακόμα κι όταν ήμουν στην Moto2, η Suzuki ήταν το πιο καλό project και αυτό με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα. Η όλη δομή της ομάδας είναι φανταστική, εμπιστεύομαι πλήρως τις ικανότητες του εργοστασίου και της ομάδας, σε ό,τι αφορά σε εξέλιξη και βελτίωση και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να στοχεύουμε σε δυνατά αποτελέσματα», δήλωσε ο Ρίνς

Η ανανέωση του Ρίνς ήταν αναμενόμενη και τώρα η προσοχή του εργοστασίου στρέφεται στον δεύτερο οδηγό της ομάδας. Ο Αντρέα Ιανόνε αν και είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και προέρχεται από δυο συνεχόμενα βάθρα, οι φήμες θέλουν τον Χόρχε Λορένθο να είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα.