Αρχική ΙΠΠΑΣΙΑ Φεστιβάλ Ιππασίας στο Μαρκόπουλο

Φεστιβάλ Ιππασίας στο Μαρκόπουλο

Mετά από έξι χρόνια θα φιλοξενηθεί μια μεγάλη διεθνής διοργάνωση στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, και συγκεκριμένα το Athens Equestrian Festival 2018”, που περιλαμβάνει ένα διεθνή αγώνα και το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Υπερπήδηση Εμποδίων. Το Athens CSI1* θα διεξαχθεί το τριήμερο 1, 2 και 3 Ιουνίου και το Παγκόσμιο Κύπελλο Athens CSIO2*-W το τετραήμερο 7, 8, 9, & 10 Ιουνίου.

Κορυφαίοι ξένοι ιππείς με τα άλογά τους, μαζί με τους καλύτερους Έλληνες ιππείς θα πάρουν μέρος στους διεθνείς αγώνες διεκδικώντας τις νίκες στα συνολικά 27 αγωνίσματα των δύο εβδομάδων. Εκτός από τις κατηγορίες ενηλίκων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη κατηγορίες παίδων και νεολέκτων ίππων.

Όλοι όσοι επισκεφτούν το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας αυτό το ιππικό δεκαήμερο, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά το υπέροχο και θεαματικό άθλημα της ιππασίας, τους ιππείς και τα άλογά τους, αλλά και να διασκεδάσουν με τις πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο των αγώνων. Τα δύο Σαββατοκύριακα, 2 & 3 Ιουνίου και 9 & 10 Ιουνίου θα λειτουργήσει μια ιδιαίτερη παιδική φάρμα με σπάνια ζωάκια, θα υπάρχουν αλογάκια για τα παιδιά και παιδότοπος της Playmobil με πολλά παιχνίδια και διάφορες δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του αθλήματος, ενώ, τις ημέρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, 7-10 Ιουνίου 2018, θα λειτουργήσει και εικαστική έκθεση  με θέμα “The Horses”.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίζει καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα στις 9.00 ή 10.00 και θα ολοκληρώνεται στις 19.00. Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους.