Αρχική ΒΟΛΕΪ Επένδυση στο μέλλον για τον Ολυμπιακό

Επένδυση στο μέλλον για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον και σε ταλαντούχες αθλήτριες. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου για 1+1 χρόνο.

Η 22χρονη Ελληνίδα πασαδόρος ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ηρακλή και στη συνέχεια πήγε στην Αμερική για να συνδυάσει τις σπουδές της με το βόλεϊ. Την πρώτη της χρονιά ήταν στο West Virginia και στη συνέχεια πήγε στο Texas Christian University.

Πλέον, θα είναι η δεύτερη πασαδόρος του Ολυμπιακού πίσω από την αρχηγό Στέλλα Χριστοδούλου. Το μόνο που απομένει στους ερυθρόλευκους είναι να βρουν την αντικαταστάτρια της Στέφανι Νίμερ στα άκρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. Η διεθνής πασαδόρος (16/09/1996) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού στο olympiacossfp.gr η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου ανέφερε τα εξής: «Μετά από την περσινή πορεία, ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα σε όλη την Ελλάδα που κάποια αθλήτρια θα σκεφτεί να ακολουθήσει. Και για εμένα προσωπικά, ερχόμενη από την Αμερική, αποτελεί την πρώτη επιλογή που θα κοιτούσα για το μέλλον μου. Εύχομαι να μπω στο κλίμα της ομάδας, που ήδη έχω εμπειρίες από τις συμπαίκτριές μου, στην εθνική και να συνεχίσουμε την ίδια πορεία για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά».