Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Διέλυσε” την Τουρκία η Εθνική Ανδρών!

“Διέλυσε” την Τουρκία η Εθνική Ανδρών!

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Η Ελλάδα έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Τουρκία και τη διέλυσε με 27-1. Οι πολίστες του Θοδωρή Βλάχου ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και πήραν εύκολα την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Η Ελλάδα έδειξε τις προθέσεις της από την αρχή του αγώνα, όπου και προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα του Βλαχόπουλου και του Φουντούλη. Η τουρκική ομάδα μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Σονμέζ, αλλά η Εθνική μας ήταν καταιγιστική. Ο Αλέξανδρος Γούνας πήρε το όπλο του και ο Βλαχόπουλος με δύο ακόμη τέρματα έστειλαν τη διαφορά στα τέσσερα γκολ (5-1).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν εκπληκτική στο δεύτερο οκτάλεπτο. Οι Έλληνες πολίστες ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση και με επί μέρους σκορ 7-0 (!) ολοκλήρωσαν το ημίχρονο μπροστά με 12-1! Το “πάρτι” της Ελλάδας συνεχίστηκε και στο τρίτο οκτάλεπτο, όπου με έξι ακόμα γκολ εκτόξευσε τη διαφορά στα 17 τέρματα (1-18).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Η Εθνική Ανδρών συνέχισε να έχει τον έλεγχο και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα πήρε τη νίκη με 27-1.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 0-7, 0-6, 0-9
Τουρκία: Κιλ, Ατσάρ, Σενεμόγλου, Καχραμάν, Μπιγίκ, Ντουζενλί, Εργκίν, Τουράν, Σονμέζ 1, Οζμπέκ, Γιλμάζ, Γκουρντενλί, Οζντεμίρ
Ελλάδα 
(Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γεννηδουνιάς, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης, Φουντούλης 6, Καπότσης 3, Δερβίσης 4, Αργυρόπουλος 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνα 5, Βλαχόπουλος 5, Ζερδεβάς