Αρχική ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ Ολυμπιακός: Ανανέωσε (και) ο Μπούσλιε!

Ολυμπιακός: Ανανέωσε (και) ο Μπούσλιε!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε “μαγική” χρονιά και έφτασε στην κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων, αλλά και του Champions League. Ο Ερασιτέχνης φρόντισε να κρατήσει ακέραιο τον κορμό της ομάδας, που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης. Τελευταίος, που ανανέωσε ήταν ο Άντρο Μπούσλιε, ο οποίος ήταν εκ των διακριθέντων της περσινής σεζόν.

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους”, ανέφερε χαρακτηριστικά η “ερυθρόλευκη” ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο Κροάτης μετά την ανανέωση δήλωσε χαρούμενος για την παραμονή του και ευχήθηκε να έχουν και φέτος μια παρόμοια χρονιά. “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό για ένα ακόμα χρόνο. Ελπίζω να έχουμε μια ανάλογη σεζόν με αυτή που είχαμε φέτος. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή της Ευρώπης και να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας στις εγχώριες διοργανώσεις κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο”, ήταν τα λόγια του Άντρο Μπούσλιε.