Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στο πλευρό των πληγέντων

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στο πλευρό των πληγέντων

ΟΔήμος Άργους Μυκηνών ενεργοποιήθηκε ΑΜΕΣΑ από τη στιγμή που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Το σύνθημα ήταν:«Οι πληγέντες στην Ανατολική Αττική μας έχουν ανάγκη-Ας βοηθήσουμε όλοι».
Και βοήθησαν όλοι οι πολίτες.

Με απόφαση του Δημάρχου, Δημήτρη Καμπόσου, στους Στρατώνες Καποδίστρια συγκεντρώθηκαν εμφιαλωμένα νερά , ξηρά τροφή , ρούχα, πάνες για μωρά , μωρομάντηλα , φαρμακευτικό υλικό (όπως fucidin, betadine ,γάζες) κλπ. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα όλοι βοήθησαν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται ακόμα από τις πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική φωτιά.

Μάλιστα, ο Δήμος Άργους Μυκηνών ευχαρίστησε τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του για βοήθεια στους πυρόπληκτους της Αττικής και ενημέρρωσε άμεσα όταν οι ανάγκες σε τρόφιμα και νερά καλύφθηκαν. Πλέον η ανάγκη είναι για τα παρακάτω προϊόντα ώστε οι άνθρωποι που τα σπίτια τους δεν έχουν καταστραφεί ολοσχερώς να μπορέσουν να κατοικήσουν.

Απολυμαντικά, απορρυπαντικά
Χαρτικά
Εσώρουχα 
Εργαλεία όπως κατσαβίδια ,φτυάρια , τσάπες και οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο για οικιακές επιδιορθώσεις. Επίσης οι ανάγκες σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό είναι μεγάλες και ιδιαίτερα οι παρακάτω ειδικότητες:
Υδραυλικοί
Οικοδόμοι
Σιδηρουργοί
Ηλεκτρολόγοι
Παρακαλούνται, όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
2751360014-2751360066-27510360088

Μετά την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους από τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα,  ο Δήμος Άργους Μυκηνών ανέβαλε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου. Οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι ανέστειλαν κάθε προγραμματισμένη πανηγυρική εκδήλωση τις ημέρες αυτές.
Για τον προγραμματισμό των αναβληθεισών εκδηλώσεων αρμόδια είναι η ΚΕΔΑΜ με το πέρας του τριήμερου πένθους.
Τηλ.επικοινωνίας ΚΕΔΑΜ 2751062143