Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ “Εύχομαι να χάρισα αισιοδοξία και χαμόγελα”

“Εύχομαι να χάρισα αισιοδοξία και χαμόγελα”

Τους συμπατριώτες μας που πονάνε πολύ και υποφέρουν το τελευταίο διάστημα θυμήθηκε η Βούλα Παπαχρήστου. “Εύχομαι να χάρισα αισιοδοξία και χαμόγελα σε αυτούς τους ανθρώπους- είπε στην κάμερα της ΕΡΤ. Και συνέχισε η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Τριπλούν:

Καλό κουράγιο σε όλους. Οι εποχές πού ζούμε δεν είναι εύκολες και απαιτούν να είμαστε μια γροθιά. Κατάφερα και ισοφάρισα την καλύτερη φετινή μου επίδοση. Δείξαμε με την Κατερίνα (Στεφανίδη) και την Νικόλ (Κυριακοπούλου) πως είμαστε κορίτσια με πείσμα. Συγχαρητήρια και στον Μίλτο (Τεντόγλου) αλλά και στον προπονητή μου, Γιώργο Πομάσκι. Τα 15 μέτρα τα γυροφέρνω και είμαι κοντά”.

Στο τέλος…φίλησε το μικρόφωνο και έστειλε τα φιλιά της στην κορούλα της :”Σε αγαπώ πολύ” φώναξε.. Δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο που σήμερα έχει γενέθλια.

Συγχαρητήρια του ΠτΠ στην Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο

Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Η οποία συνιστά αμάχητο τεκμήριο των μεγάλων δυνατοτήτων σας αλλά και επισφραγίζει, με τον καλύτερο τρόπο, τον συνεπή αγώνα σας και υπόσχεται βασίμως λαμπρή συνέχεια» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμά του.

Τα θερμά συγχαρητήριά του,απευθύνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησης στο Twitter.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου» γράφει ο Αλ. Τσίπρας.

«Τρίτο χρυσό για την Ελλάδα στο #Berlin2018 από τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν. Θερμά συγχαρητήρια! Περηφάνια και συγκίνηση!» γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου απηύθυνε ο Νίκος Βούτσης. «Συνεχίζονται οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και των Ελληνίδων αθλητριών στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο που μας χάρισε» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Συγχαρητήριο tweet του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. «Η Βούλα Παπαχρήστου με την κατάκτηση του 3ου χρυσού μεταλλίου και 4ου στο σύνολο για την ελληνική αποστολή, μετά την εξαιρετική προσπάθειά της, προσέθεσε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Βερολίνο. Θερμά συγχαρητήρια! Σε ευχαριστούμε!».