Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Του Θοδωρή Γ. Νταβέλου

Εβδομάδα και αυτή…Είπε κανείς πως μέσα στον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις;

Και τί ειδήσεις:λαμπρές, φωτεινές, αισιόδοξες. Πέρα και μακριά από την μιζέρια που μας κατακλύζει τα τελευταία χρόνια. Από την φωτιά που μας κατάκαψε όλους…Τα παιδιά της Ελλάδας, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, μοίρασαν απλόχερα χαμόγελα: από το Βερολίνο, την Γλασκώβη, το Τορόντο, τη Δανία, την Τσεχία, οι ευχές όλων έσμιξαν στη Ανατολική Αττική. Ποιός λησμονεί; Ουδείς. Ποιός πονά; Ολοι…Μια γροθιά. Και στα ευχάριστα μα και στα δύσκολα. Αυτή είναι η Ελλάδα μας. 

Αυτός είναι ο αθλητισμός μας. Χωρίς (μεγάλη) κρατική βοήθεια. Χωρίς προνόμια, με τους γονείς και τις οικογένειες να είναι διαχρονικά οι μεγάλοι χορηγοίΑυτά τα παιδιά που τώρα μας ανεβάζουν ψηλά δεν τα βοήθησε κανένα σχολείο στην επιλογή αθλήματος, καμία κρατική υποδομή δεν υποστήριξε το ταλέντο τους και δεν προώθησε την βελτίωσή τους. Αυτά τα παιδιά πάλεψαν με τους γονείς τους πάντα, χειμώνα-καλοκαίρι, να αναζητούν τρόπους να αθληθούν σε γήπεδα που δεν υπάρχουν και ενίοτε και με τα σωματεία που τις περισσότερες φορές δεν μπορούσαν ούτε τη στοιχειώδη ιατρική κάλυψη να τους προσφέρουν. Αυτά τα παιδιά δεν ζήτησαν ποτέ κάτι, δεν έτειναν το χέρι για βοήθεια, παρά μόνο όταν θα τους εγκαταλείψουν οι δυνάμεις τους θα πουν το παραπονό τους όπως ο Λυκούργος Τσάκωνας μετά τον αποκλεισμό του: “Δεν γίνεται να τους αντιμετωπίσουμε αυτούς τους αθλητές ρε γαμώτο. Είναι σε άλλο επίπεδο η εκγύμνασή τους”…

Αυτά τα παιδιά λοιπόν όταν μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο τα λησμονούν όλα αυτά. Και γίνονται θεριά ανήμερα. Απο τα 20χρονα (Τσιτσιπάς, Τεντόγλου) μέχρι τον…γέροντα Τσιάμη, τρανό παράδειγμα θέλησης, υπομονής, προσπάθειας.

Παιδιά σας ΑΓΑΠΑΜΕ, μεταλλιούχους και μη, φιναλίστ και αποκλεισμένους. Είστε όλοι νικητές σε μία χώρα που δεν προάγει την αθλητική υποδομή σε καμία σχολική βαθμίδα. Σε μια χώρα που θυμάται τους αθλητές μόνο στην επιτυχία τους. Τους βλέπει μόνο όταν ανεβαίνουν στο βάθρο. Λες και όλα γίνοντα με αυτόματο πιλότο. Και όταν λέμε χώρα, δεν εννοούμε μόνο τους πολιτικούς. Και τα ΜΜΕ έχουν βαρύτατες ευθύνες.  

Στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού υπάρχουν μεγάλες χαρές, μεγάλες λύπες, χαρμολύπες, αγωνίες, στενοχώριες, επιτυχίες των στόχων, αποτυχίες κ.λ.π.
Πέρα από τις διακρίσεις και τα χαμόγελα, υπάρχουν και οι αθλητές μας που δεν είχαν τις ανάλογες επιτυχίες σύμφωνα με αυτό που περίμεναν οι ίδιοι..
Θέλουμε να τους πούμε μέσα απο την καρδιά μας ότι τους αγαπάμε πολύ, πιστεύουμε σε αυτούς, τους στηρίζουμε, τους ευχαριστούμε για τον αγώνα που κάνουν και στο κάτω κάτω η ζωή δεν σταματά εδώ θα έλθουν νέοι αγώνες με δικές τους επιτυχίες και δικαίωση των κόπων τους.
Να μην το βάλουν κάτω να συνεχίσουν όπως πολύ καλα ξέρουν οι ίδιοι να κάνουν και θα είμαστε δίπλα τους !!!

Τουλάχιστον το welovesports για αυτό δημιουργήθηκε, για αυτό υπάρχει: να στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα. Το welovesports προσπαθεί να είναι κοντά στους αθλητές και τις αθλήτριες όταν οι άλλοι τους γυρίζουν την πλάτη, όταν βρίσκουν τα γυμναστήρια κλειστά, κρύα, άδεια. Οταν απουσιάζουν οι κάμερες. Και η προσπάθεια μας έχει ανταπόκριση, και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο.

Αυτή την εβδομάδα των πολλαπλών διακρίσεων, το welovesports με τη δική σας αγάπη, εμπιστοσύνη και υποστήριξη, ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ. Αυξήθηκε κατακόρυφα η επισκεψιμότητα του, η αναγνωσιμότητα του, τα κλικαρίσματα του. Ήταν συγκινητική η υποστήριξη σας. Ναι, το welovesports ήρθε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον ερασιτεχνικό μας αθλητισμό, και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Με μεγαλύτερη δύναμη πλέον, γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως δεν είμαστε μόνοι μας. Κάθε άλλο. Και περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας, τη γνώμη σας, την καλόπιστη κριτική σας. Να γίνουμε όλοι μια γροθιά. Να πετύχουμε πολλά. Μπορούμε…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ….

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ…