Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Τα συγχαρητήρια και οι συμβουλές του Κεντέρη

Τα συγχαρητήρια και οι συμβουλές του Κεντέρη

Είναι από τους κορυφαίους αθλητές που έχει βγάλει ο ελληνικός αθλητισμός. Έχει ζήσει και τις δύο πλευρές του… νομίσματος της δόξας. Ο Κώστας Κεντέρης μπορεί να απέχει από τα τεκταινόμενα του αθλητισμού, παρακολουθεί, όμως, όλα όσα συμβαίνουν και σε κάποιες από τις -δυστυχώς- σπάνιες αναρτήσεις του γράφει για την πρώτη μεγάλη του αγάπη, τον αθλητισμό.

Αυτές τις ημέρες σίγουρα τις αφιέρωσε για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των Ελλήνων, σε κάθε άθλημα. Μάλιστα, ανέβασε στο προφίλ και ένα κολάζ με φωτογραφίες από τα 12 μετάλλια των τελευταίων ημερών και προέτρεψε τους αθλητές μας να είναι περήφανοι που φόρεσαν το εθνόσημο και εκπροσώπησαν τη χώρα. Τους συμβούλεψε να μην αφήσουν κανέναν να καπηλευθεί την επιτυχία τους, η οποία ανήκει μόνο σε αυτούς, τις οικογένειές τους και στους προπονητές τους. Και ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ γνωρίζει από… πρώτο χέρι τις στιγμές που βιώνουν οι αθλητές, εντός εκτός σταδίων, όπως και από τη συμπεριφορά ανθρώπων που προσπαθούν να εξαργυρώσουν στον λογαριασμό τους τους κόπους των πρωταθλητών.

Ας μη ξεχνάμε ότι η χώρα μας είχε να κατακτήσει τόσα μετάλλια σε ευρωπαϊκό από το 2002 και εκείνη της χρονιά είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στα 200 μ. και ο Κώστας Κεντέρης με το εντυπωσιακό 19.85.

Η ανάρτηση του “χρυσού” Ολυμπιονίκη μας: