Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Ο Αντώνης Μπουγιούρης στη… στεριά

Ο Αντώνης Μπουγιούρης στη… στεριά

Ένας πόνος στη μέση έγινε αιτία για να μείνει στη… στεριά ο Αντώνης Μπουγιούρης και να μην αγωνιστεί στους Βαλκανικούς Αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Χίο. Ο πρωταθλητής των Λέιζερ Στάνταρντ πήγε στο νοσοκομείο του νησιού και ο γιατρός του συνέστησε ξεκούραση.

«Ο πόνος είχε ξεκινήσει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Δανίας. Ξαφνικά ένιωσα ότι δε μπορούσα να περπατήσω. Στο νοσοκομείο μου είπαν να μην κάνω τίποτα απολύτως για τρεις ημέρες. Θα ανεβώ στην Αθήνα για να κάνω μία μαγνητική ώστε να δούμε από τι προέρχεται. Το είχα πάθει άλλη μία φορά σε αγώνα στη Μαγιόρκα και σταμάτησα και από τον αγώνα», δήλωσε ο ιστιοπλόος στο welovesports.gr.  

Στο μεταξύ, η μπουνάτσα κράτησε «δεμένα» στη στεριά και τα σκάφη που παίρνουν μέρος στους Βαλκανικούς. «Δεν έγιναν καθόλου κούρσες. Καιρό είχα να δω το Αιγαίο έτσι», τόνισε ο ιστιοπλόος.

Στους 51ους Βαλκανικούς Αγώνες έχουν διεξαχθεί τρεις ιστιοδρομίες. Τα αποτελέσματα:

ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ: (3 ιστιοδρομίες, 9 σκάφη) 1. Δ. Παπαδημητρίου 4β., 2. Λ. Τενεκεντζίεφ (Βουλγαρία) 6β., 3. Α. Παναγιωτίδης 10β.

ΛΕΙΖΕΡ ΡΑΝΤΙΑΛ: (3 ιστιοδρομίες, 20 σκάφη) 1. Α. Μόνος 4β., 2. Ρ. Μαξιμίλιαν (Ρουμανία) 10β., 3. Ν. Μπάνγιατς (Σερβία) 11β.

ΛΕΙΖΕΡ 4,7: (3 κούρσες, 34 σκάφη) 1. Ι. Κεφαλλωνίτης 6β., 2. Ντ. Μπαϊτούρ (Τουρκία) 10β., 3. Χ. Σμυρνής 20β.

ΟΠΤΙΜΙΣΤ: (3 κούρσες 73 σκάφη) 1. Α. Ιωαννίδης 5β., 2. Θ. Ζήσης 14β., 3. Α. Κυφίδης 14β.

 

  • Η φωτογραφία είναι του Νίκου Αλευρομύτη και προέρχεται από τη συμμετοχή του Αντώνη Μπουγιούρη στην πρώτη διοργάνωση του Sailing Marathon.