Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Στον Κάλλιστο και ο Θανόπουλος

Στον Κάλλιστο και ο Θανόπουλος

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στη Δισκοβολία, Ιάσονας Θανόπουλος είναι το νέο απόκτημα του Α.Ο. Κάλλιστος.

Μετά τη “βόμβα”με την απόκτηση της Βούλας Παπαχρήστου, ο σύλλογος που κινεί ο ‘Αγγελος Παυλακάκης, ανακοίνωσε και την νέα του μεταγραφή.

Ο Θανόπουλος κατάγεται από την Αρκαδία και έχει αγωνιστεί για τον Γ.Σ.Αρκαδίας και  τον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής όπου ανήκε.

Μετά το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε σε Πανελλήνιο επίπεδο το καλοκαίρι του 2017, και τις πρώτες του συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-2018 σημείωσε ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Πέραν των συμμετοχών του στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, αλλά και την παρουσία του σε Μεσογειακούς αγώνες, όπου πραγματοποίησε πολύ καλές παρουσίες, αρχικά τον περασμένο Μάρτιο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησαν οι πρωτιές στο Διασυλλογικό της Δράμας τον Απρίλιο και στο φεστιβάλ ρίψεων “Μανώλης Μανωλόπουλος”. Αφού έσπασε το φράγμα των 55 μέτρων με την ρίψη του στα 55,10 μ., κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Επίσημα, η περίοδος μεταγραφών για τα σωματεία του στίβου, ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (1/10) και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου.

Στο διάστημα αυτό τα σωματεία θα έχουν την ευκαιρία να αποστείλουν στην ομοσπονδία τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να εξετασθούν στη συνέχεια από την επιτροπή μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ.

Δείτε τον κανονισμό μεταγραφών πατώντας εδώ