Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ήττα για τον Παγδατή στην Σενγκού

Ήττα για τον Παγδατή στην Σενγκού

O Μάρκος Παγδατής ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Malek Jaziri, για τον 1ο γύρο του Chengdu Open στην Κίνα.

Μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στα σημεία, ο Μάρκος Παγδατής ηττήθηκε από τον Malek Jaziri με 7-6 (7), 1-6, 6-2 και αποχαιρέτησε νωρίς το Chengdu της Κίνας.

Ο Παγδατής είχε 12 άσους και κέρδισε τους 40 από τους 55 πόντους στα πρώτα του σερβίς, αντιμετώπισε όμως πολλά προβλήματα στα δεύτερα σερβίς του, στα οποία γενικά ήταν πολύ ευάλωτος και κέρδισε λιγότερους από τους μισούς πόντους πίσω απ’ αυτά (17/36).

Επίσης υπέστη δυο break στο 3ο σετ, στις δυο μοναδικές ευκαιρίες που είχε break point o Jaziri, σε ολόκληρο τον αγώνα! Όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα ο αγώνας ήταν πολύ αμφίρροπος και ο Παγδατής θα μπορούσε να κερδίσει τα πρώτα δυο σετ, αφού στο 1ο σετ ήταν ο μοναδικός παίκτης που έφτασε σε break point και ο πρώτος που έφτασε σε set point στο tie-break. Δεν το αξιοποίησε όμως και ο Τυνήσιος πήρε μετά από περιπέτεια το tie-break με 9-7.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, οι δυο παίκτες είχαν από ένα σετ στο οποίο ήταν καλύτεροι. Ο Μάρκος κυριάρχησε στο 2ο σετ και προηγήθηκε με 5-0, για να το κατακτήσει με 6-1. Στο 3ο σετ όμως υπέστη για πρώτη φορά break και αυτό ήταν καταστροφικό, καθώς τελικά έχασε τα 4 τελευταία games του παιχνιδιού και γνώρισε την ήττα, μετά από 2 ώρες και 10 λεπτά.

Στον 2ο γύρο του Chengdu Open, o Jaziri θα αντιμετωπίσει τον Adrian Mannarino, που βρίσκεται στο Νο. 4 του ταμπλό και πέρασε με bye στους “16” καλύτερους.