Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ Πετάει για Αργεντινή η Εθνική ομάδα Νέων (pics)

Πετάει για Αργεντινή η Εθνική ομάδα Νέων (pics)

Μ ε όνειρα και ελπίδες 14 αθλητές και 19 αθλήτριες βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο, όπου στις 16:00 θα αναχωρήσουν για την Αργεντινή και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες (6-18 Οκτωβρίου).

Οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες μας είναι γεμάτοι χαμόγελα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Ο πήχης είναι αρκετά ψηλά, μιας και έχουμε πολύ αξιόλογους αθλητές που μπορούν να σηκώσουν την ελληνική σημαία στον ιστό.

Την αποστολή αποχαιρέτησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Αρχηγός της είναι το μέλος της ΕΟΕ και Πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Γιάννης Καρράς, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας μεγάλος αριθμός αθλητών εξασφάλισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων και είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα παιδιά θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο, τόσο από πλευράς συμπεριφοράς, όσο και διακρίσεων που πιστεύω ότι θα πετύχουν. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες των Νέων αποτελούν τον προθάλαμο των Ολυμπιακών Αγώνων και βλέποντας σε αυτά τα παιδιά την προσπάθεια που έχουν κάνει ως τώρα, αλλά και την αγάπη που έχουν για τον αθλητισμό, είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού».

Αναλυτικά η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

Στίβος: (13 αθλητές/τριες) Δόση Παναγιώτα, Φιάσκα Όλγα, Καλογεράκης Γεράσιμος, Καρύδη Σπυριδούλα Κεσσίδη Σοφία, Κοσμίδου Σταυρούλα, Σάντας Αντώνιος, Σπύρου Βασιλεία, Ζιώγας Θεόδωρος, Κελεπούρης Άνθιμος, Καμαρινός Ιωάννης, Ιωαννίδου Ελένη, Τζένγκο Ελίνα.

Κολύμβηση: (4) Γεωργακόπουλος Ανδρέας, Κοντογεώργου Ελένη, Παυλοπούλου Νικολέττα, Θώμογλου Σάββας
Ταεκβοντό: (3) Σοφοτάσιος Ανάργυρος, Ιωάννου Γεώργιος, Τζέλη Φανή
Κωπηλασία: (3) Μπούρμπου Χριστίνα, Κυρίδου Μαρία, Καράκογλου Στέφανος
Ιστιοπλοΐα: (2) Δίβαρη Αικατερίνη, Καλπογιαννάκης Αλέξανδρος
Άρση βαρών: (2) Γαλιατσάτος Γεράσιμος, Καρδαρά Μαρία
Ενόργανη Γυμναστική: (1) Κατσάλη Ελβίρα
Καταδύσεις: (1) Μόλβαλης Νικόλαος
Καράτε: (1) Κυδωνάκη Κυριακή
Ρυθμική Γυμναστική: (1) Μαγοπούλου Ιωάννα
Επ. αντισφαίριση: (1) Σγουρόπουλος Ιωάννης
Τραμπολίνο: (1) Σακελλαρίδου Αντωνία

-Η ομάδα του Τάε Κβον Ντο.