Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τις προκλήσεις

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τις προκλήσεις

Απολύτως έτοιμη είναι η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» πολίστες πραγματοποίησαν κοινή προετοιμασία με την Ισπανική Μπαρτσελονέτα, με τις δυο ομάδες να είναι απόλυτα ικανοποιημένες από το βαθμό ετοιμότητας που παρουσίασαν σε αυτή τη χρονική περίοδο. Η ομάδα του Πειραιά έκανε προετοιμασία στον Άλιμο διότι, προς το παρόν, το κολυμβητήριο τους είναι κλειστό.

«Κάναμε προετοιμασία με την Μπαρτσελονέτα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Σε λίγο ξεκινάει η σεζόν και σε δυο εβδομάδες παίζουμε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είμαστε ακόμα όλοι οι παίκτες, λείπουν ο Δερβίσης και ο Νικολαϊδης και έτσι μας κάνει πολύ καλό να παίζουμε με μια τόσο καλή ομάδα, όπως είναι η Μπαρτσελονέτα. Δεν έχουμε και τη δικιά μας πισίνα καθώς το Παπαστράτειο είναι κλειστό. Αυτή είναι η αλήθεια και δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, είτε στον Άλιμο, είτε στον Άγιο Κοσμά είτε σε κάποια άλλη πισίνα. Το σπίτι μας είναι το Παπαστράτειο, εκεί νιώθουμε πολύ καλά αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας», δήλωσε ο Γιόσιπ Πάβιτς στην ιστοσελίδα της ομάδας του και ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς πρόσθεσε:

«Αυτή τη βδομάδα είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε με μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελονέτα, που την είχαμε αντιμετωπίσει και πέρυσι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχουμε την ευκαιρία για τόσο δυνατά φιλικά και τουρνουά στην Ελλάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων και του Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς δεν υπάρχει κολυμβητήριο για τον Πρωταθλητή Ευρώπης και κάνουμε προπονήσεις αργά το βράδυ. Οι προπονητές μας και ο σύλλογος κάνουν ότι μπορούν για να προπονούμαστε είτε στον Άλιμο, είτε στον Άγιο Κοσμά. Αυτή την εβδομάδα ήμασταν στον Άλιμο και ευτυχώς μπορέσαμε να φιλοξενήσουμε την Μπαρτσελονέτα».