Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ RUNNING Ώρα αθλητισμού για τους εργαζόμενους

Ώρα αθλητισμού για τους εργαζόμενους

Για έβδομη συνεχή χρονιά οι εργαζόμενοι θα βρεθούν σε… αθλητικούς ρυθμούς. Aπό αύριο έως και τις 7 Οκτωβρίου 2018, ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας διοργανώνει τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, τη μεγαλύτερη ετήσια αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους από εταιρίες και οργανισμούς στη χώρα μας. Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού που έχει γίνει θεσμός καθώς μετρά, ήδη, έξι επιτυχημένες διοργανώσεις με συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Οι αγώνες θα υλοποιηθούν σε επιλεγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Άλσος Βεΐκου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, στο Strike Bowling Center Χαϊδαρίου και στο iBeach Volleyball Club.

Πρόκειται για την πολυπληθέστερη από πλευράς συμμετοχών χρονιά αφού στους αγώνες θα λάβουν μέρος σχεδόν 1.000 αθλητές από εταιρίες με ανεπτυγμένη κουλτούρα Κοινωνικής Ευθύνης προς τους Εργαζομένους τους που διαχρονικά στηρίζουν τις δράσεις του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας αλλά και από εταιρίες που για πρώτη χρονιά ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ενταχθούν στο κίνημα του Εργασιακού Αθλητισμού. 

Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2018 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Τους αγώνες υποστηρίζει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hocsh.org