Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Στον ημιτελικό οι Μπούρμπου-Κυρίδου, στον προημιτελικό ο Καπάκογλου

Στον ημιτελικό οι Μπούρμπου-Κυρίδου, στον προημιτελικό ο Καπάκογλου

Στα ημιτελικά των 3ων Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας στο Μπουένος Άϊρες πέρασε η ελληνική δίκωπος άνευ των κοριτσιών με τις Χριστίνα Μπούρμπου-Μαρία Κυρίδου. Το γαλανόλευκο πλήρωμα πήρε την 1η θέση στον 3ογύρο των προκριματικών με 1.47.19, ήταν 3ο στον 2ογύρο με 1.45.80 και με σύνολο 12 βαθμών πέρασε στα 8 καλύτερα πληρώματα των ημιτελικών με την 2η καλύτερη συγκομιδή μαζί με τη Ρουμανία και πίσω από την Τσεχία που συγκέντρωσε 14 β.

Έτσι θα αγωνιστούν σήμερα στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 17:00 (23:00 ώρα Ελλάδας) απέναντι στις Ιταλία Κίνα και Ολλανδία με σκοπό τη μία από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στο μεγάλο τελικό που έχει προγραμματιστεί για λίγο πριν τα μεσάνυχτα στις 23.26 ώρα Ελλάδας.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Στέφανος Καπάκογλου στο σκιφ.O Θεσσαλονικιός πρωταθλητής κατέκτησε 3 βαθμούς από τον 2ο γύρο , 4 βαθμούς από τον 3ο και με 7 βαθμούς συνολικά, μπήκε στη κορυφαία 16άδα, θα δώσει το παρών στα σημερινά προημιτελικά όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15:06 (21:06 ώρα Ελλάδας) με αντιπάλους αθλητές από την Κούβα, το Χονγκ Κόνγκ και την Μολδαβία. Οι δυο πρώτοι περνάνε στα ημιτελικά που θα γίνουν αύριο όπως και ο τελικός.