Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Αποκλεισμός για τη Βουλιαγμένη

Αποκλεισμός για τη Βουλιαγμένη

Η Φερεντσβάρος αποδείχθηκε “απροσπέλαστο” εμπόδιο για τη Βουλιαγμένη, η οποία γνώρισε εκ νέου ήττα με 12-7 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League στο πόλο ανδρών.

Η ομάδα από την Ουγγαρία μπήκε πολύ δυνατά στην πισίνα και κατάφερε από την αρχή να πάρει κεφάλι στο σκορ με τρία τέρματα διαφορά. Ο Μίτροβιτς άνοιξε το σκορ για να απαντήσει ο Χρήστος Αφρουδάκης. Στη συνέχεια οι παίκτες της Φερεντσβάρος έτρεξαν επί μέρους 3-0 για να προηγηθούν με 4-1 χάρη στα τέρματα των Βάμος, Μίτροβιτς και Γιάκσιτς. Ο ΝΟΒ κατάφερε να μειώσει σε 4-2 με τον Σολανάκη.

Στη δεύτερη περίοδο οι Μαγυάροι απέκτησαν και πάλι διαφορά τριών τερμάτωνμε τον Χρήστο Αφρουδάκη να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 5-3 του πρώτου ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Φερεντσεβάρος ξέφυγαν με τη διαφορά να φτάνει στα τέσσερα τέρματα, έπειτα από γκολ του Γιούνγκερ (8-4) δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Το μόνο που άλλαξε στα επόμενα λεπτά ήταν το τελικό σκορ της τρίτης περιόδου αφού η Βουλιαγμένη πέτυχε δύο τέρματα με τους Μπούχα και Μπάσιτς, ενώ μεσολάβησε το τέρμα του Γιάνσικ για να γίνει το 9-6.

Με δεδομένο το 10-4 του πρώτου παιχνιδιού το τέταρτο οκτάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Φερετσβάρος να φτάνει στη νίκη εύκολα με 12-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 3-4, 1-3

Βουλιαγμένη (Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Ν. Κουρούβανης, Γούβης, Αφρουδάκης 4, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Δ. Κουρούβανης

Φερεντσβάρος: Γκαρντόνι, Σεντλμάγερ, Κάλαϊ, Πόχλ 1, Βάμος 2, Μέζεϊ, Νέμετ, Γάκσιτς 2, Γιούνγκερ 1, Βάργκα 2, Γιάνσικ 2, Μίτροβιτς 2, Βόγκελ