Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Φέτελ:”Η Ferrari είναι ακόμα… εδώ!”

Φέτελ:”Η Ferrari είναι ακόμα… εδώ!”

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τονίζει πως η Ferrari θέλει να αποδείξει πως είναι ακόμα εδώ, παρά τα πρόσφατα προβλήματα που είχε.

Μπορεί η χρονιά για τον Γερμανό να «γκρεμίστηκε», μετά τα μηχανικά λάθη της ιταλικής ομάδας που έκαναν τον Λιούις Χάμιλτον να πάρει έξι νίκες σε εφτά Γκραν Πρι, ωστόσο ο Φέτελ επιμένει πως η Ferrari μόνο ξοφλημένη δεν είναι!

Τα πράγματα έπιασαν νέο «πάτο» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Ιαπωνία, όταν το αφεντικό του ιταλικού «κολοσσού», Μαουρίτσιο Αριβαμπένε κατηγόρησε την ομάδα του για «μη αποδεκτά» λάθη στη στεγνή πίστα.

Ο Φέτελ είναι ένας άνθρωπος που δε φοβάται να πει τη γνώμη του και αυτό έκανε: “Πιστεύω πως έχουμε τεράστια προοπτική σαν ομάδα. Προφανώς οι τελευταίες εβδομάδες ήταν σκληρές για όλους μας και θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση. Δεν είμαστε όμως! Αυτό συνέβη για κάποιο λόγο. Είμαστε ανυπόμονοι όμως, παρά το γεγονός πως οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες, το πνεύμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Αν κοιτάξετε τα παιδιά θα καταλάβετε πόσο δυνατοί και θετικοί είναι“, είπε ο Γερμανός πιλότος αρχικά.

Νομίζω πως η ποιότητα έκανε πάντα δυνατή την ομάδα και θα την ξανακάνει στον επόμενο αγώνα, αλλά και στο μέλλον. Οπότε ξέρουμε πως έχουμε ακόμα πολύ ποιότητα, την οποία πρέπει να βγάλουμε προς τα έξω και πρέπει να «σκάψουμε» και λίγο πιο βαθιά. Για τώρα όμως είναι φανερό πως θέλουμε ν’ αποδείξουμε στους εναπομείναντες αγώνες τι μπορούμε να κάνουμε“.

Ο Φέτελ είπε πως μίλησε με τον Αριβαμπένε και του είπε τη γνώμη του για όλα όσα συμβαίνουν: “Μιλήσαμε για όσα συμβαίνουν και δεν είμαστε χαρούμενοι. Προφανώς όσα κάναμε δε λειτούργησαν, οπότε κοιτάξαμε τι κάναμε και είδαμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερη στο μέλλον και είμαι σίγουρος πως την επόμενη εβδομάδα θα τα κάνουμε πράξη!”.