Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Το μήνυμα του χρυσού Ολυμπιονίκη

Το μήνυμα του χρυσού Ολυμπιονίκη

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης μας έκανε όλους περήφανους με την λαμπρή, ολόχρυση επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Ο πρωταθλητής μας στην Ιστιοπλοΐα, με μήνυμα του αισθάνθηκε την ανάγκη να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του μετά από το θρίαμβο και να ευχαριστήσει αυτούς που στάθηκαν και στέκονται δίπλα του.

Εγραψε λοιπόν:

Youth Olympic Champion🥇
Η συστηματική προσπάθεια δύο ετών και ένα μαγικό από αγωνιστική άποψη εξαήμερο αγώνων μου χάρισαν όχι μόνο την υψηλότερη αθλητική διάκριση αλλά κυρίως την απερίγραπτη χαρά και συγκίνηση να δω την ελληνική σήμαια στο υψηλότερο βάθρο και να ακούσω τον εθνικό μας ύμνο. Ευχαριστώ τον Θεό και όσους με βοήθησαν να ζήσω τις μοναδικές αυτές στιγμές. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου ,τους συναθλητές μου όχι μόνο από την κατηγορία μου αλλά και από την κατηγορία Slalom και Formula που με κρατάνε μόνιμα σε αγωνιστική διάθεση, τους δύο μου προπονητές Κώστα Μουτσάτσο και Αλέξανδρο Γιακά, την γυμνάστρια μου Ιωάννα Διακούμη , τον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης , την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την ΕΙΟ.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που κάτα την διάρκεια των αγώνων με υποστηρίζατε και ειδικά τον κ.
 Νίκο Κακλαμανάκη που με συμβούλευε και εμψύχωνε συνεχώς.