Αρχική ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ «Οι πληγέντες στην Ανατολική Αττική μας έχουν ανάγκη. Ας βοηθήσουμε όλοι» (video)

«Οι πληγέντες στην Ανατολική Αττική μας έχουν ανάγκη. Ας βοηθήσουμε όλοι» (video)

Συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ στο Αρχαίο Θέατρο της πόλης. Το σύνθημα, ένα: «Οι πληγέντες στην Ανατολική Αττική μας έχουν ανάγκη. Ας βοηθήσουμε όλοι»

Οι καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή δείχνοντας την αλληλεγγύη τους για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, ήταν από το ‘Αργος : ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό βιρτουόζος στο μπουζούκι Βαγγέλης Τρίγκας, έχοντας στο πλευρό του μια πολύ καλή ορχήστρα με τραγουδίστρια την Μαργαρίτα Καραμολέγκου και ο  Άγγελος Ανδριανός που έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες και έχει τραγουδήσει με σημαντικά ονόματα της μουσικής σκηνής.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδειξε και με αυτό τον τρόπο την συμπαράστασή του στους συνανθρώπους μας , οι οποίοι ακόμη δοκιμάζονται από τις πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Αντί εισιτηρίουυπήρχε στην είσοδο Κουτί Αγάπης με ελάχιστη προσφορά 5 ευρώ. Τα χρήματα θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό για τους πυρόπληκτους του Υπουργείου Οικονομικών.

Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ, Πέτρος Διολίτσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Μπέγκος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος,  Νίκος Γκαβούνος, Θοδωρής Οικονόμου, Χρήστος Πετσέλης, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου- Κρίγγου και δημοτικοί σύμβουλοι.