Αρχική ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ Τέταρτος Ολυμπιονίκης ο Μόλβαλης

Τέταρτος Ολυμπιονίκης ο Μόλβαλης

Πολύ καλή εμφάνιση και στο μεικτό αγώνισμα των καταδύσεων πραγματοποίησε ο Νίκος Μόλβαλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που ολοκληρώνονται σήμερα.

Ο πρωταθλητής μας που προπονείται με τον Πέτρο Φυρίγο, συμμετείχε μαζί με  την Κίμπερλι Μπονκ από την Μαλαισία. Το ζευγάρι κατέλαβε την τέταρτη θέση ανάμεσα σε 14 συμμετοχές με 347.10 βαθμούς.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Κολομβιανός Ρεστρέπο και η Κινέζα Λιν με 391.35 βαθμούς, το ασημένιο ο Κινέζος Λίαν και η Γερμανίδα Βάσεν με 390.10 βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν ο Ρώσος Τερνοβόι και η Ουκρανή Λίσκουν με 371.15 βαθμούς.

Ο κ.Φυρίγος μίλησε στο welovesports και έκανε μια σύνοψη της παρουσίας του αθλητή του στους Αγώνες: ” Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του Νίκου, με την έβδομη θέση στο ατομικό από πλατφόρμα 10μ. και στο ομαδικό- μας είπε. Στο ατομικό ο σχεδιασμός μας ήταν μια θέση από 6-8. Κάναμε μια καταπληκτική προετοιμασία τις ημέρες που είμαστε στην Αργεντινή κάτω από απίστευτα όμορφες συνθήκες και αυτό φάνηκε στον αγώνα. Αποσπάσαμε πολύ κολακευτικά σχόλια. Συνεχίζουμε με δυο ακόμα παιδιά στην ομάδα, με πολύ δουλειά και ταπεινότητα στο δρόμο που θα οδηγήσει εκ νέου το άθλημα σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020, μετά το Λονδίνο το 2012″.