Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Δ.Ο.Ε. -Ε.Ο.Ε. Πρόεδρος της ΕΦΙΠ ο Γιώργος Λενός

Πρόεδρος της ΕΦΙΠ ο Γιώργος Λενός

Παραλίγο να εξελιχθεί σε… ντέρμπι η ψηφοφορία για τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος. Όπως είχε γράψει το welovesports το παρασκήνιο ήταν μεγάλο και φάνηκε και από τα αποτελέσματα. Τελικά πρόεδρος εξελέγη ο δικηγόρος Γιώργος Λενός με 13 ψήφους ενώ ο έτερος διεκδικητής του θώκου ο Βασίλης Κατσώρας πήρε 10 ψήφους. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο Μιχάλης Φυσεντζίδης.

Την υποψηφιότητα του κ. Λενού τη στήριζε η “παράταξη” του Σπύρου Καπράλου αλλά όπως δείχνουν τα αποτελέσματα η “παράταξη” διασπάστηκε ενώ υπήρξαν και ηχηρές απουσίες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση παράγοντα ο οποίος έφυγε και δεν πήρε μέρος στην ψηφοφορία.

Ο κ. Λενός είχε υπηρέτησε και κατά το παρελθόν τη θέση τους προέδρου της ΕΦΙΠ. Κατά την διάρκεια της θητείας του είχε δικάσει πολύ δύσκολες υποθέσεις και δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι παράγοντες που έχουν… σκελετούς στις ντουλάπες τους προσπάθησαν να μείνει εκτός ΕΦΙΠ διότι το αριστίνδην μέλος της ΕΟΕ λόγω επαγγέλματος πηγαίνει πάντα με το… γράμμα του νόμου.