Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Κασάπογλου: “Στόχος μου ο ημιτελικός”

Κασάπογλου: “Στόχος μου ο ημιτελικός”

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας βρίσκεται προ των πυλών (7 έως τις 10 Νοεμβρίου), με την ελληνική αποστολή να πετά αύριο Σάββατο (3/11) για τους αγώνες.

Μάριος Γράψας, Απόστολος Κουταβάς, Γιάννης Τοπτίδης και Νίκος Σαββίδης θα λάβουν μέρος στο ατομικό των ανδρών, με τη Λίλα Κασάπογλου να είναι η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας στις γυναίκες. Η πρωταθλήτρια μας μίλησε στο welovesports για τους στόχους που έχει στο ερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

“Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς! Ως στόχο έχω να πλασαριστώ στην πρώτη 24άδα. η οποία θα μου δώσει και μια θέση στον ημιτελικό!” ανέφερε αρχικά η Κασάπογλου και συμπλήρωσε: “Tα προγράμματα μου έχουν βελτιωθεί αρκετά από τον τελευταίο αγώνα και ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα.”

Όταν ρωτήθηκε για τους άντρες της αποστολής η πρωταθλήτρια μας τόνισε: “Όσον αφορά την ομάδα των ανδρών τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Στους τελευταίους αγώνες έχουν δείξει ότι ανεβαίνουν δυναμικά και είμαι σίγουρη πως θα αποδείξουν για ακόμα μια φορά σε πόσο καλό επίπεδο βρίσκονται.”

Photo Credits: SIGOA