Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Πετρούνιας:”‘Ολοι μαζί το κάνουμε αυτό”

Πετρούνιας:”‘Ολοι μαζί το κάνουμε αυτό”

Μια ιστορική μέρα βίωσε σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας που στέφθηκε για τρίτη συνεχή διοργάνωση παγκόσμιος πρωταθλητής και μάλιστα λίγα 24ωρα πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Λίγο αργότερα από την απονομή και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου, έγραψε στο fb:

“Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους, τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου από την αρχή, αλλά και όλους εσάς που με στηρίζετε από μακριά με την αγάπη σας! Γιατί πάντα όλοι μαζί το κάνουμε αυτό! Ευχαριστώ τους Έλληνες εδω στην Ντόχα που με βοήθησαν με την απίστευτη ενέργεια τους .
Τώρα κοιτάζουμε την ιατρική αποκατάσταση μου, την επόμενη εβδομάδα.
Μετά θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε για την επιτυχία!! “.

Η Βασιλική Μιλούση ήταν η πρώτη που έσπευσε να τον συγχαρεί.

 

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη του “Aspire Dome” μίλησε για το νέο κατόρθωμά του.

«Μετά την εμφάνισή μου, σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν δυνατόν να το χάσω όλο αυτό… Είναι αρκετά τρελό αυτό που συνέβη, αλλά είδαμε όλοι το αποτέλεσμα. Τελικά δεν θα γινόταν να χάσω αυτή τη διοργάνωση», είπε αρχικά, και συνέχισε

«Δεν ένιωσα σίγουρος νικητής μετά το πρόγραμμά μου και τη βαθμολογία που πήρα. Ασφαλώς είδα την αυτοπεποίθησή μου να ανεβαίνει βλέποντας ότι είχα υψηλότερη βαθμολογία από ό,τι στον προκριματικό, πίστευα ότι θα έπαιρνα το χρυσό μετάλλιο, ωστόσο ήμουν λίγο ανήσυχος για τον βαθμό που θα έπαιρνε ο Ζανέτι, ο οποίος έκανε επίσης πολύ καλό πρόγραμμα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τη νίκη σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είχα καλούς ανταγωνιστές. Ο Λοντάντιο είναι νέος, με “καθαρές” εκτελέσεις, ο Ζανέτι με έχει κερδίσει πολλές φορές και τον έχω κερδίσει πολλές φορές, γι’ αυτό δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί.

Τη Δευτέρα, στις 07:15 το πρωί, μπαίνω στο χειρουργείο. Αυτό δεν αλλάζει! Πριν από τον τελικό, έλεγα ότι ‘είναι η τελευταία φορά που θα έχω αυτόν τον πόνο στον αριστερό ώμο, θα μπω λοιπόν απολαύσω τον αγώνα, πράγμα το οποίο και έκανα! Φοβάμαι λίγο την επέμβαση, γιατί δεν έχω χειρουργηθεί στον ώμο άλλη φορά, αλλά ανυπομονώ να γίνει, γιατί κουβαλάω αυτόν τον πόνο εδώ και δέκα μήνες και δεν αντέχω άλλο…».

-Η αγκαλιά του προπονητή, Δημήτρη Ράφτη.