Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ “Λευτέρη, κάντο για αυτούς…” (video, pics)

“Λευτέρη, κάντο για αυτούς…” (video, pics)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ντόχα, φέρνοντας μαζί του ένα ακόμη χρυσό τρόπαιο, παρ’ ότι ήταν σοβαρά τραυματίας στον ώμο.

Ο πολυνίκης πλέον στα παγκόσμια πρωταθλήματα θα “πετάξει¨σε λίγες ώρες για τη Γαλλία όπου τη Δευτέρα το πρωί θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου να δώσει τέλος στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” απόψε ήταν αποκαλυπτικός:

«Ήταν κρίμα να χάσουμε μία συμμετοχή. Έχω υποσχεθεί στη χώρα μου και στους Έλληνες να συνεχίσουμε το σερί που ξεκινήσαμε το 2015. Έπρεπε να κάνω την προσπάθεια πριν μπω στο χειρουργείο και απουσιάσω για αρκετούς μήνες. Πήγα στην Ντόχα μόνο για να διεκδικήσω ξανά τον τίτλο. Στην ουσία δεν έκανα καμία προετοιμασία γι’ αυτόν τον αγώνα. Από τη Γλασκώβη πήγα απευθείας στην Ντόχα. Είδα ελληνικές σημαίες. Ήταν πάνω από χίλιοι Έλληνες. Ο προπονητής με αγκάλιασε και μου είπε κάντο και γι’ αυτούς. Συγκινήθηκα και έβαλα τα δυνατά μου», δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας  πάντα με χαμόγελο και θετική διάθεση.

Πρόσθεσε ακόμα στην ΕΡΤ:

H άφιξη του «χρυσού» Λευτέρη Πετρούνια από την Ντόχα!

Λάμψη χρυσού στην άφιξη του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή Eleftherios Petrounias στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», μετά τον θρίαμβό του στην Ντόχα! 🥇🥇🥇Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ με τις δηλώσεις του Έλληνα υπερπρωταθλητή, σε απευθείας σύνδεση, κατά την άφιξή του! 👏👏👏 🇬🇷 #Doha2018 #GoGymtastic #Petrounias #WorldChampion #BestOfTheBest #HellenicGymnastics

Posted by Hellenic Gymnastics Federation on Saturday, November 3, 2018

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ