Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ “Είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε…”

“Είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε…”

Ολα πήγαν καλά!!!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας υποβλήθηκε το πρωί με απόλυτη επιτυχία σε επέμβαση στον ώμο του. Η επέμβαση έγινε στο Ανσί της Γαλλίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η χρόνια τενοντοπάθεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και πολλούς μήνες.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (05/11) στη Γενική Κλινική του Ανσί (Clinique Générale Annecy) από τον εξειδικευμένο χειρουργό Λοράν Λαφός, έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο στη χειρουργική ώμου.

Ο χρυσός μας ολυμπιονίκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στους κρίκους, έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο που έδειξε με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον του για την υγεία του, μαζί με τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Εγραψε αναλυτικά:

“Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου, Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε…”.