Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ο εστιάτορας Μπολτ τρέχει… αργά…

Ο εστιάτορας Μπολτ τρέχει… αργά…

Μπορεί στο Λονδίνο να λατρεύουν τον Γιουσέιν Μπολτ ως αθλητή όμως ως ιδιοκτήτης εστιατορίου μάλλον θα «χαλάσει» το όνομά του. Μάλιστα, ένα από τα πιο συχνά παράπονα στο εστιατόριο του γρηγορότερου ανθρώπου του κόσμου είναι το αργό σέρβις.

Ο «θρύλος» του παγκόσμιου στίβου μέσα στα άλλα του ενδιαφέροντα – δραστηριότητες (προσπαθεί να καταξιωθεί ως ποδοσφαιριστής, διαφημίζει από σαμπάνιες μέχρι διοργανώσεις, φλερτ, διασκέδαση κλπ) έχει ιδρύσει και αλυσίδα εστιατορίων – μπαρ που ονομάζεται «Tracks & Records». Η αλυσίδα ξεκίνησε από τη Τζαμάικα και πριν από ένα μήνα επεκτάθηκε και στο Λονδίνο. 

Και κάπου εδώ άρχισαν τα προβλήματα. Όπως φαίνεται οι Βρετανοί θαυμαστές του Μπολτ δεν ικανοποιήθηκαν από την κουζίνα του εστιατορίου γιατί στο TripAdvisor η πλειοψηφία των κριτικών είναι κακές. Οι πελάτες βρίσκουν το εστιατόριο «πολύ ακριβό», με «μικρές μερίδες», «κακό και αργό σέρβις» και οι περισσότεροι γράφουν ότι δε θα ξαναπάνε. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο έλειπε από το Λονδίνο αλλά αποτελούν τη μειοψηφία.

Στο «Tracks & Records» η κουζίνα είναι τζαμαϊκανή, ακούγεται ρέγκε μουσική και το ρούμι ρέει άφθονο. Τα χρώματα είναι όπως αυτά της σημαίας της Τζαμάικα και ο πάγκος στη ρεσεψιόν θυμίζει τα παγκόσμια ρεκόρ της «αστραπής» της κουλουάρ. 

  Τα κοκτέιλς του μπαρ αποσπούν θετικότερα σχόλια από τα πιάτα της κουζίνας στο εστιατόριο του Γουσέιν Μπολτ