Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Το ελληνικό τραμπολίνο “συστήνεται” στο παγκόσμιο στερέωμα

Το ελληνικό τραμπολίνο “συστήνεται” στο παγκόσμιο στερέωμα

Το ελληνικό τραμπολίνο είναι υπέροχο, αλλά αυτό το ξέραμε ήδη. Έφτασε όμως η ώρα να το μάθει και το παγκόσμιο στερέωμα.

Η αρχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αγίας Πετρούπολης έγινε με την εκπληκτική εμφάνιση της Λίλας Κασάπογλου στον προκριματικό των γυναικών, ενώ η συνέχεια έγινε με τους Μάριο Γράψα και Απόστολο Κουταβά που  για μόλις 0,350 βαθμούς έχασαν μία ανεπανάληπτη πρόκριση στον τελικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο ανδρών.

Το ελληνικό δίδυμο έκανε καταπληκτική εμφάνιση στον προκριματικό και κατέλαβε την υψηλότερη θέση της χώρας μας σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, αφού συγκέντρωσε 89,940 βαθμούς (1ο πρόγραμμα: 42,080 β., 2ο πρόγραμμα: 47,860 β.), ωστόσο κατέλαβε την 9η θέση μεταξύ των ζευγαριών που είχαν δικαίωμα πρόκρισης στην οκτάδα των φιναλίστ. Έτσι, οι Γράψας / Κουταβάς θα δηλωθούν ως πρώτοι αναπληρωματικοί στον αυριανό τελικό (Παρασκευή 09/11, 16:50 – 17:20 ώρα Ελλάδας).

Η ελληνική παρουσία στη διοργάνωση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (10/11) με την συμμετοχή της Λίλας Κασάπογλου στον μεσημεριανό ημιτελικό του ατομικού τραμπολίνο γυναικών (12:30 – 14:00), μέσω του οποίου θα κυνηγήσει ένα νέο «λίμιτ απ» και θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για είσοδο στην οκτάδα του απογευματινού τελικού της ίδιας ημέρας (16:20 – 16:50).