Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ «Έπεσε μαχόμενη» η Κασάπογλου (vid)

«Έπεσε μαχόμενη» η Κασάπογλου (vid)

Η πορεία της πολύ καλής Λίλα Κασάπογλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο της Αγίας Πετρούπολης σταμάτησε στο σημερινό ημιτελικό.

Η πρωταθλήτρια μας δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του μονού γυναικών, ωστόσο ο αρχικός της στόχος που ήταν ο ημιτελικός εκπληρώθηκε. Κατετάγη 22η με 52.195 βαθμούς με μια πολύ καλή εμφάνιση που σίγουρα στο μέλλον θα τη φέρει και στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.  Η 22χρονη μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, παραμένει όμως η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας που προκρίθηκε σε ημιτελικό μεγάλης διοργάνωσης.

Την σκυτάλη στην Αγία Πετρούπολη παίρνουν πλέον οι νεότερες γενιές, καθώς από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ηλικιών 11-21 ετών, στο οποίο θα συμμετάσχουν συνολικά 24 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, γεννημένοι και γεννημένες μεταξύ 1999 και 2006.

Το πρόγραμμα της Λίλας Κασάπογλου στον ημιτελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Ρωσίας

Τη “μερίδα του λέοντος” στον τελικό έχουν οι Κίνα και Ιαπωνία που θα έχουν από δύο αθλήτριες, ενώ από μία θα έχουν οι Καναδάς, Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία και Γαλλία.

Αναλυτικά οι πρώτες οκτώ που προκρίνονται στον απογευματινό τελικό