Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Πατουλίδου-Κεντέρης αποχαιρετούν τον Νίκο Αντωνιάδη (video)

Πατουλίδου-Κεντέρης αποχαιρετούν τον Νίκο Αντωνιάδη (video)

‘Ηταν, είναι (γιατί είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε πως δεν θα τον απολαύσουμε πάλι) η φωνή των χρυσών μεταλλίων του ελληνικού στίβου.

Ο Νίκος Αντωνιάδης που “έφυγε” χθες από κοντά μας μόλις στα 68 του χρόνια περιέγραψε στη διάρκεια της καριέρας του τις περισσότερες από τις κορυφαίες στιγμές του κλασικού αθλητισμού. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές δεν ήταν δυνατόν να τον ξεχάσουν και να μην του απευθύνουν το “ύστατο χαίρε”.

Η Βούλα Πατουλίδου, έγραψε:

“Φίλε Νίκο Αντωνιάδη, έφυγες από την ζωή, αλλά η φωνή σου, που έκανε τους Έλληνες να ανατριχιάζουν, θα μείνει για πάντα. Περιέγραψες τόσο συγκλονιστικά όλη την τρέλα που κουβαλούσα τόσο καιρό ερμητικά κλεισμένη στη ψυχή μου, την αγωνία για το χρυσό μετάλλιο που κράτησε μόλις 12 δευτερόλεπτα και 64 εκατοστά. Δε σε άκουγα εκείνη τη στιγμή. Σε άκουσα μετά, σε ακούω κάθε μέρα εδώ και 26 χρόνια. Σε άκουσα συγκινημένη περιγράφοντας τον αγώνα του Κώστα Κεντέρη.
Οι συγγενείς, οι φίλοι σου, όλος ο αθλητικός κόσμος θρηνεί.
Αγαπημένε φίλε, καλό σου ταξίδι και σε ευχαριστώ!
Το βίντεο που μου αφιέρωσε το 5ο Γυμνάσιο Ευόσμου, στο αφιερώνω με τη σειρά μου.
Για σένα Νίκο.

Ο Κώστας Κεντέρης, σημείωσε:

Νικος Αντωνιάδης…έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που ‘’έντυσε’’ με τη φωνή του μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου , καλό ταξίδι Νίκο σε ευχαριστώ…