Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Μαζί τα «ζευγάρια» των 470

Μαζί τα «ζευγάρια» των 470

Κοινές προπονήσεις κάνουν αυτές τις ημέρες τα κορυφαία πληρώματά μας στα 470. Οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής μαζί με τις Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου προπονούνται στον Σαρωνικό υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Μηλαίου και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι και το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο (Ιανουάριος, Μαϊάμι). 

Μαζί με τα δύο ελληνικά πληρώματα αυτές τις ημέρες προπονείται και ένα από τα καλύτερα «ζευγάρια» των 470 στον κόσμο, οι Σουηδοί Αντόν Νταλμπεργκ και Φρέντρικ Μπέργκστρομ. «Θα κάνουμε κοινές προπονήσεις με τους Μάντη – Καγιαλή και θα πάμε μαζί στους αγώνες στο Μαϊάμι. Θα δούμε πως θα πάει. Είναι πολύ ωραία να κάνουμε προπόνηση παρέα με τόσους σπουδαίους αθλητές. Βελτιωνόμαστε συνέχεια και υπάρχει γρήγορη εξέλιξη. Τον Δεκέμβριο θα διεξαχθεί ένα πολύ δυνατό καμπ στο Μαϊάμι και τα παιδιά θα πάνε. Εμείς δεν έχουμε χρήματα για να πάμε και προσπαθούμε να δούμε πως θα τα καταφέρουμε. Θα είναι οι καλύτεροι του κόσμου και θα μας κάνει πολύ καλό να πάμε», δήλωσε στο welovesports η Μαρία Μπόζη.

Οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου έχουν κατακτήσει, για λογαριασμό της χώρας, την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο όπου για τελευταία φορά θα πάρει μέρος η κατηγορία 470 με τη σημερινή μορφή.